Home > Stiri EXTERNE > Schober PDM Iberia, certificata ISO 27001

Schober PDM Iberia primeste certificatul ISO 27001 pentru securitatea informatiei

9 septembrie 2012. Schober PDM Iberia, filialia spaniola a companiei multinationale germane Schober Group, unul dintre liderii europeni ai bazelor de date si ai solutiilor informatice destinate atragerii de noi clientii si dezvoltarii de relatii de afaceri cu acestia, a primit de curand certificarea ISO/IEC 27001:2005, singurul standard international referitor la managementul securitatii informatiei.

Schober, care gestioneaza in fiecare zi pentru clientii sai un mare volum de informatii si de date extrem de valoroase, a obtinut prin aceasta certificare ISO garantarea unor operatiuni esentiale in procesele sale de afaceri, si anume calitatea datelor, bazele de date si gestionarea campaniilor, geomarketingul, digitizarea informatiilor, operatiunile din centrele de apel si platformele de gestionare a comunicatiilor de marketing prin e-mail.

In calitatea sa de furnizor de servicii si de solutii de marketing offline si online, Schober considera ca obtinerea acestei certificari ISO/IEC este deosebit de importanta deoarece, dupa cum a afirmat Rafael Tripero, directorul general al Schober PDM Iberia, “garantarea confidentialitatii, integritatii si securitatii informatiilor si proceselor este un obiectiv absolut prioritar pentru compania noastra”.

In ziua de azi, datele si informatiile privind clientii si diversele piete reprezinta unele dintre cele mai valoroase active cu ajutorul carora companiile isi imbunatatesc cunostintele si iau decizii strategice si in timp util.

“Schober PDM ofera solutii avansate pentru tratarea, selectarea si imbunatatirea bazelor de date ale clientilor sai, iar un sistem de management al securitatii informatiei bazat pe standardul international ISO 27001 ii aduce o valoare adaugata organizatiei si este definit ca un element de diferentiere din aceasta cauza, de vreme ce in acest moment suntem una dintre cele numai o mie de companii din Spania certificate in conformitate cu acest standard”, a concluzionat directorul general Rafael Tripero.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile oferite de filialia spaniola a companiei Schober, vizitati www.schober.es.

› Schober PDM Iberia, certificata ISO 27001