Home > Stiri EXTERNE > Servicii prestate catre o universitate obtin OHSAS

Veolia Environmental Services obtine certificarea OHSAS 18001 pentru serviciile prestate la Universitatea de Stat din Ohio

Distinctia OHSAS 18001 confirma eforturile companiei de a asigura sanatatea si siguranta angajatilor sai

Lombard, Illinois. 23 mai 2012. Veolia ES Technical Solutions, L.L.C., divizia de deseuri periculoase a companie Veolia Environmental Services America de Nord, este incantata sa anunte ca grupul sau de servicii de la Universitatea de Stat din Ohio a obtinut certificarea OHSAS 18001.

OHSAS 18001:2007 reprezinta un standard international pentru sistemele de management al sanatatii si securitatii ocupationale, care ofera un cadru consacrat pentru a controla riscurile asociate sanatatii si sigurantei angajatilor si pentru a imbunatati sanatatea acestora.

Veolia a obtinut certificarea OHSAS 18001 in urma unui audit finalizat cu succes si efectuat de organismul de certificare NSF International Strategic Registrations. Auditul a inclus o analiza detaliata a procedurilor scrise, a masurilor de control operational, a celor mai importante masuratori si a initiativelor de imbunatatire, ca si chestionarea amanuntita a angajatilor si observarea practicilor lor de lucru.

“Certificarea OHSAS 18001 este o recunoastere tangibila a angajamentului nostru de a ne asigura ca angajatii nostri pleaca seara acasa in aceeasi stare in care si-au inceput ziua,” a spus Darek Teeters, director general al sucursalei din Ohio Valley pentru Veolia ES Technical Solutions. “Ea le spune angajatilor nostri, clientilor si partenerilor nostri, ca punem mare pret pe siguranta. Suntem obsedati de siguranta,”

a tinut sa precizeze Teeters.

“Programele ca ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 alcatuiesc sistemul nostru de management integrat al calitatii, sanatatii, sigurantei si mediului, prin care ne imbunatatim performanta tuturor unitatilor din tara,” a comentat Bob Garner, vicepresedinte conformitate si calitate. “Cele sapte unitati ale noastre, iar acum si acest grup de servicii prestate la fata locului, reflecta obiectivele noastre privind performanta intregii companii.”

Serviciile oferite de Veolia in cadrul universitatii includ impachetarea, transportul si debarasarea de produse si substante chimice si de alte materiale periculoase provenite din laboratoarele si unitatile de cercetare ale universitatii.

Veolia ES Technical Solutions, L.L.C., o sucursala a Veolia Environmental Services North America Corp., le ofera o intreaga varietate de servicii clientilor industriali si municipali care au nevoie sa se debaraseze de deseurile periculoase si reglementate prin acte normative speciale. Veolia ES Technical Solutions detine 45 puncte de vanzare, servicii, tratare si eliminare a deseurilor, situate in Statele Unite si Porto Rico. Printre capacitatile companiei se numara serviciile oferite la sediul clientilor, incinerarea permisa si sigura, amestecarea de combustibili, reciclarea solventilor, reciclarea deseurilor electronice si provenite din iluminat si solutii pentru deseurile radioactive.

Cu sediul in Chicago, Veolia Environmental Services North America Corp. este cel mai important furnizor de solutii complet integrate pentru deseuri, mediu si curatare industriala. Pentru mai multe informatii, vizitati site-urile www.veolia.com si www.VeoliaES.com.

› Servicii prestate catre o universitate obtin OHSAS