Home > Stiri EXTERNE > SnapLock® Inc. obtine certificarea calitatii ISO 9001

Salt Lake City, Utah. 19 iulie 2011. SnapLock, lider mondial in fabricarea si furnizarea de pardoseli modulare, a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii, demonstrandu-si angajamentul fara compromisuri fata de producerea si furnizarea celor mai bune produse si servicii pentru clientii sai.

ISO 9001:2008 – punctul de referinta mondial reprezentand standardul sistemelor calitatii, garanteaza ca sistemele calitatii din cadrul SnapLock indeplinesc sau depasesc cerintele standardului in privinta: calitatii si performantei constante a produselor, productivitatii si eficientei si satisfactiei clientilor cu ajutorul imbunatatirii continue. ISO 9001:2008, lansat de Organizatia Internationala pentru Standardizare, este un standard recunoscut international in 162 de tari, organizatia lucrand in parteneriat cu alte organizatii internationale, ca si cu guverne si cu reprezentanti ai sectorului public si privat, ai mediului de afaceri si ai consumatorilor.

“SnapLock se dedica depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce inseamna calitatea produselor, livrarea la timp si serviciile fara concurenta pe care le oferim. Atentia acordata de echipa noastra imbunatatirii continue ne pastreaza abilitatea de a pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate din domeniul nostru, dedicate pretuitilor nostri clienti,” a declarat Jeremiah Shapiro pentru SnapLock.

SnapLock Manufacturing este de multi ani recunoscut ca un standard printre companiile din industria sa – producerea de pardoseli modulare. SnapLock Manufacturing produce multe din marcile cele mai recunoscute pe plan international, ca RaceDeck® garage floors, SnapSports® athletic floors & game courts, DuraGrid® matting, SnapLock® dance floors si FastDeck® temporary event flooring. Unitatea de productie a SnapLock® Manufacturing se afla in Salt Lake City, Utah, de acolo plecand mii de produse spre intreaga lume.

“Calitatea! – Fie ca vorbim despre calitatea oamenilor, a proceselor sau a produselor, ea este un ingredient esential pentru ca orice companie sa poata atinge succesul si sa conduca in industria de care apartine. Sunt foarte mandru de intreaga noastra echipa pentru dedicarea de care a dat dovada in urmarirea acestei certificari ISO 9001:2008, ” a spus Jorgen Moller, presedintele consiliului de administratie SnapLock.

Un sistem al calitatii care se conformeaza cerintelor standardului ISO 9001:2008 are ca durata de implementare aproximativ un an. Multumita proceselor si procedurilor indelung utilizate, compania SnapLock a fost capabila sa obtina certificarea in mai putin de sase luni, cu zero neconformitati. Vizitati www.snaplock.com pentru mai multe informatii.

› SnapLock® Inc. obtine certificarea calitatii ISO 9001