Home > Stiri EXTERNE > Standards Australia se alatura opiniei internationale

Standards Australia se alatura opiniei internationale in privinta combustibililor bio

7 iulie 2011. Standards Australia va sprijini sectorul combustibililor bio in promovarea industriei lor si in participarea la politicile internationale relevante.

Organizatia va reprezenta o opinie in plus in Comitetul tehnic ISO 248 – Criterii de sustenabilitate pentru bioenergie, alaturandu-se unor lideri din industria de combustibili bio, Germania si Brazilia.

“Comitetul tehnic ISO este considerat indispensabil pentru furnizarea de standarde aliniate pe plan international in ceea ce priveste sectorul bioenergiei, iar noi suntem incantati sa fim o parte din acest proces,” a declarat directorul executiv Colin Blair.

Dl Blair a spus ca standardul va sprijini legislatia australiana privind combustibilii alternativi, care si-a propus sa puna la dispozitie politici pe termen lung pentru combustibilii bio si pentru energia alternativa.

“Prin intermediul Comitetului tehnic ISO, Standards Australia va lucra cu industria si cu guvernul Commonwealth pentru a dezvolta criterii de sustenabilitate in acord international pentru acest sector,” a adaugat dl Blair.

Colin Blair a mai mentionat ca bioenergia prezinta multe oportunitati pentru industria si mediul australian. sursa: www.eco-business.com

› Standards Australia se alatura opiniei internationale