Home > Stiri EXTERNE > Standardul ISO 27001 obtinut de Klikon Solutions

Certificare ISO 27001 pentru securitatea informatiei, un factor important pentru Klikon Solutions

Atingerea standardului ISO 27001 pentru managementul securitatii informatiei a jucat un rol vital in atragerea clientilor catre ofertele cloud ale companiei Klikon

5 iulie 2011. Furnizorul de servicii Klikon Solutions a investit semnificativ in oferta sa Kloud, iar dobandirea certificarii standardului ISO 27001 este de o mare importanta pentru companie.

Directorul general Klikon, Harry Kassianou, a spus ca s-a urmarit castigarea certificarii ISO 27001 deoarece opinia generala este ca standardul este absolut esential pentru furnizarea de servicii cloud de incredere.

“Acest aspect este la fel de important ca si construirea serviciilor noastre cloud,” a declarat Kassianou. “Este un element de schimbare reala pentru Klikon, care va afecta intreaga afacere.”

Kassianou a mentionat ca s-au facut studii de piata asupra dorintelor si cautarilor clientilor, ca si asupra modului in care Klikon ar trebui sa le ofere servicii cloud.

“Am profitat de numeroasele informatii care au iesit la iveala si atunci a fost evident pentru noi ca tehnologia este importanta si ca ea trebuie sa fie solida, dar, pana la urma, clientii asteapta servicii de la noi,” a adaugat el.

“A fi posesorii unei certificari ISO 27001 reprezinta un catalizator esential pentru clientii nostri,” a mai spus Kassianou.

“Investitia pe care o facem in cloud este continua, mai ales in ceea ce priveste angajatii nostri si noii clienti. Este o strategie vasta si punctul nostru de interes central in urmatorii cativa ani. Vom continua sa facem vanzarile traditionale de componente tehnice si hardware, dar ne vom concentra cel mai mult atentia asupra serviciilor cloud,” a precizat directorul general.

Vizitati site-ul http://www.klikon.com/ pentru mai multe informatii despre companie si serviciile sale. sursa: www.arnnet.com.au

› Standardul ISO 27001 obtinut de Klikon Solutions