Home > Stiri EXTERNE > Tehnologia celulelor umane, certificata ISO 9001

Companie de tehnologia celulelor umane, distinsa cu certificarea ISO 9001 (managementul calitatii)

Heidelberg, Germania. 16 aprilie 2012. Oferind o tehnologie noua si unica pentru a propaga celulele umane primare intr-un numar virtual nelimitat, Medicyte merge cu un pas mai departe in politicile sale privind calitatea.

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de Medicyte, sistemul sau de management al calitatii a fost auditat de TÜV si certificat ca indeplinind criteriile standardului recunoscut pe plan mondial DIN ISO 9001:2008. Certificarea ISO a fost urmarita pentru a indeplini cerintele stricte privind calitatea ale clientilor din industriile farmaceutica, chimica si cosmetica.

Certificarea ISO 9001 subliniaza consecventa si stradania continua a companiei Medicyte de a-si imbunatati calitatea produselor si a serviciului clienti. Certificatul acopera atat procesul de productie controlata si la scara mare, cat si procesul de vanzare a produselor din celule umane cvasi-primare. Acest lucru este deosebit de important pentru furnizarea de celule umane, cum sunt hepatocitele si keratinocitele, destinate testarii ADME/Tox, care trebuie sa fie intotdeauna de o inalta calitate.

“Dintotdeauna am avut un sistem total si foarte strict al calitatii, insa structura suplimentara a certificarii ISO 9001 pentru managementul calitatii ne-a ajutat sa ne imbunatatim si sa ne standardizam sarcinile cotidiene si sa sporim astfel si satisfactia clientilor prin produsele si serviciile noastre. A deveni o companie certificata ISO este o prelungire naturala a angajamentului nostru fata de calitate. Clientii pot avea incredere si se pot baza pe conformitatea produselor si serviciilor noastre cu standardul calitatii, deoarece sunt constienti ca noi urmam standarde acceptate la nivel international,” a declarat Nadja Hartmann, directorul de calitate din cadrul Medicyte.

ISO 9001:2008 , un sistem acceptat international de certificare a managementului calitatii, ajuta sute de mii de companii din intreaga lume sa isi gestioneze procesele pentru a deveni mai eficiente si mai rentabile. Companiile certificate trebuie sa fie capabile sa isi demonstreze in fata unui auditor independent de terta parte capacitatea de a furniza constant produse care indeplinesc cerintele clientilor si pe cele de reglementare. ISO 9001 exista de aproape 20 de ani. In 2008, standardul a fost revizuit, punandu-se mai mult accentul pe imbunatatirea continua si pe satisfactia clientilor.

Medicyte este o companie care se ocupa de tehnologia celulelor, specializata in productia controlata si la scara mare a celulelor umane primare. Tehnologiile patentate ale companiei Medicyte – vericyte® si upcyte® permit proliferarea controlata a celulelor primare fara ca acestea sa isi piarda proprietatile caracteristice. Acest lucru da posibilitatea crearii unor produse imbunatatite si noi, destinate aplicatiilor de cercetare si dezvoltare farmacologica, aplicatiilor de cercetare primara si aplicatiilor clinice. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.medicyte.com.

› Tehnologia celulelor umane, certificata ISO 9001