Home > Stiri EXTERNE > Tranzone obtine certificatul ISO 9001

26 septembrie 2011. Tranzone Logistics, o sucursala a Banaja Holdings, este prima si singura companie specializata din Zona Libera Jebel Ali (din Emiratele Arabe Unite) care furnizeaza servicii de depozitare si de manipulare a medicamentelor si a echipamentelor farmaceutice si medicale. Serviciile de depozitare si de manipulare sunt efectuate intr-un mediu de inalta securitate asigurat in toate zonele de inmagazinare din interiorul depozitelor.

O gestiune stricta a tuturor produselor, care sunt supuse unui proces continuu de refrigerare, pastreaza calitatea produselor de la data primirii pana la expedierea lor in aceeasi stare catre clienti. Toate acestea au loc in acord cu standardele calitatii privind Bunele Practici de Distributie si Bunele Practici de depozitare (standardele Good Distribution Practices – GDP si Good Storage Practices – GSP).

Obiectivul principal al acestor depozite Tranzone este de a atrage companii farmaceutice internationale in vederea stabilirii de centre de distributie regionala in Jebel Ali, dandu-le posibilitatea de a furniza produse clientilor din statele din Golf si din Africa.

Organizatia Internationala pentru Standardizare a premiat de curand Tranzone cu certificarea ISO 9001:2008. Seria de standarde internationale si linii directoare ISO pentru managementul calitatii reprezinta o ravnita recunoastere a succesului companiei in termeni de management al calitatii. Compania mai asteapta decernarea altor certificari ale calitatii pana la sfarsitul acestui an.

Jurgen Hirsch, directorul general Tranzone, a declarat: “Aici, la Tranzone, ne dam seama ca o combinatie a standardelor privind procesele de inalta calitate si a flexibilitatii este imperativa in industria ingrijirii sanatatii, iar abilitatea noastra de a oferi numai ce este mai bun, pe langa cunostintele noastre si bogata competenta si experienta tehnica in aceasta regiune, le da clientilor nostri o incredere absoluta in serviciile noastre.”

Unii presedinti ai consiliilor de admistratie ale mai multor mari companii farmaceutice si producatoare de echipamente medicale si-au exprimat deja interesul crescut pentru serviciile oferite de Tranzone.

Dl Hirsch a dezvaluit planurile de extindere ale companiei, spunand: “Tranzone se va concentra pe transformarea sa in furnizorul de logistica preferat de cei care doresc sa intre pe piata ingrijirii sanatatii din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, vizand clienti alesi de pe aceasta piata specializata, si continuand, in acelasi timp, si parteneriatul cu clientii actuali reprezentati de cele mai solide, eficiente si stabile companii.”

“Cautam sa atingem 80% din capacitatea de inmagazinare a depozitului pana in 2012 si, dupa ce vom atinge capacitatea maxima in 2013, vom adauga si mai multa capacitate de inmagazinare si ne vom extinde in reteaua de expeditie si de transport a containerelor. Luam in calcul si fezabilitatea investirii in bunuri transportabile pe uscat, pentru a oferi servicii de referinta de livrare in strainatate, dar si la nivel local,” a mai adaugat el. Mai multe informatii despre companie, la adresa web http://www.pwhfz.com.

› Tranzone obtine certificatul ISO 9001