Home > Stiri EXTERNE > VIDA Diagnostics obtine ISO 13485 si certificarea CE

Coralville, Iowa. 19 septembrie 2011. Compania VIDA Diagnostics, un important dezvoltator de software de imagerie pulmonara cantitativa, a anuntat astazi ca a castigat certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO 13485) si certificarea CE pentru produsul sau vedeta, Apollo®. Certificarea CE ii permite companiei VIDA sa vanda Apollo pentru utilizare clinica in zona economica europeana si in Elvetia. Apollo este aprobat in prezent de Administratia Alimentelor si Medicamentelor din Statele Unite (FDA) pentru utilizare clinica in SUA.

Apollo este cel mai nou lansat produs al companiei si reprezinta o solutie de analiza a imaginilor pulmonare conceputa sa evalueze bolile plamanilor in mod obiectiv si repetat, cu o rapiditate si o acuratete fara precedent. Folosita pentru depistarea timpurie, evaluarea si asistenta in tratamentul unor boli ale plamanilor ca emfizemul, cancerul si astmul, metodologia de analiza VIDA a fost testata cu succes in numeroase studii academice si clinice.

“Primirea acestor certificari reprezinta realizari foarte semnificative pentru VIDA Diagnostics in stabilirea unor standarde inalte ale calitatii si in consolidarea unei platforme solide pentru comercializarea pe piata mondiala,” a declarat dr. Susan A. Wood, presedinta companiei VIDA Diagnostics. “Suntem incantati sa extindem accesul la solutiile propuse de VIDA.”

Pentru mai multe informatii despre produsele si solutiile companiei, vizitati www.vidadiagnostics.com

› VIDA Diagnostics obtine ISO 13485 si certificarea CE