Home > Stiri EXTERNE > Vital Solutions incheie evaluarea securitatii ISO 27002

15 iulie 2011. Chiar la timp pentru aniversarea sa de noua ani, Vital Solutions, Inc. si-a anuntat o realizare impresionanta in domeniul furnizorilor de servicii: incheierea cu succes a evaluarii securitatii ISO 27002, evaluare efectuata de Urbane Security, LLC. Aceasta implinire transforma Vital Solutions intr-una din putinele companii de gestionare de creante care sa fi terminat acest proces de audit al securitatii fizice si tehnice.

Vital Solutions a obtinut performante satisfacatoare in toate domeniile evaluate, etaland practici perfecte de securitate a informatiei. Compania a indeplinit, de asemenea, si cerintele de securitate Gramm-Leach-Bliley (act emis de Congresul american cu privire la banci si firme de asigurari).

“Succesul nostru se bazeaza direct pe executarea unui model exceptional de afaceri, care include tehnologii de ultima ora, pe respectarea reglementarilor si pe indeplinirea nevoilor clientilor nostri,” au fost cuvintele lui Chris Shuler, presedintel Vital Solutions. “Cand ne uitam inapoi la cei noua ani de functionare pe care ii avem in spate, preconizam si mai mult succes, data fiind abilitatea noastra unica de a proiecta solutii creative de deservire a partenerilor nostri.”

Lider in domeniul sau, Urbane Security ofera servicii inteligente de securitate a informatiei, punand accentul pe respectarea reglementarilor, pe serviciile administrate si pe ciclul de viata al riscului corporativ. Site-ul companiei poate fi gasit la adresa www.urbanesecurity.com.

Vital Solutions se ocupa de gestionarea de creante decurgand din autofinantari, carduri de credit, ipoteci etc. Mai multe informatii despre companie pot fi consultate la adresa www.vitalsolutions.net.

› Vital Solutions incheie evaluarea securitatii ISO 27002