Home > Stiri EXTERNE > WAC Lighting este firma certificata ISO 14001

Sistemul de management al mediului de la WAC Lighting este rasplatit cu certificarea ISO 14001

9 septembrie 2011. Proiectantul si producatorul de corpuri de iluminat si de componente WAC Lighting a primit certificarea ISO 14001:2004 pentru sistemul sau eficient de management al mediului. Compania isi desfasoara activitatea intr-un campus propriu care se poate lauda cu statutul de zero deseuri, cu capacitati de reciclare si cu laboratoare interne autorizate de Underwriters Laboratories.

“Suntem mandri ca am fost premiati cu aceasta ultima certificare ISO 14001,” a declarat Shelley Wald, presedintele WAC Lighting. “Sistemul nostru de management al mediului este aliniat cu precizie filosofiei noastre de ‘Iluminare Responsabila’, care ofera o abordare holistica si strategica a politicilor, planurilor si actiunilor privind mediul folosite in organizatia noastra.“

Standardul ISO 14001 pentru managementul mediului ajuta organizatiile sa isi reduca la minim impactul operatiunilor si activitatilor de productie asupra mediului. Standardul ajuta producatorii sa se supuna legilor si reglementarilor aplicabile, ca si altor cerinte orientate spre mediu.

De peste un deceniu, WAC Lighting a obtinut si si-a pastrat certificarea ISO 9001, indeplinind exigentele standarde ale managementului calitatii si ale garantarii productivitatii, proceselor si eficientei, emise de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO). Pentru a atinge aceste standarde, ISO a auditat, testat si aprobat toate fazele de productie, controlul calitatii, proiectare, dezvoltare de produse, asamblare, expediere, depozitare, impachetare, formare de personal si service oferite de WAC Lighting. Pentru informatii suplimentare, vizitati pagina web a companiei la adresa http://www.waclighting.com/USA.

› WAC Lighting este firma certificata ISO 14001