Home > Stiri EXTERNE > Webinar: Procesul de implementare ISO 27001

Webinar ISO 27001: O privire de ansamblu asupra procesului de implementare a sistemului de management al securitatii informatiei

Desi multi considera ISO 27001 un standard birocratic, care nu aduce beneficii reale, de fapt este adevarat tocmai contrariul – daca este implementat cum trebuie, nu numai ca va creste pozitia pe piata a organizatiei dvs., ci va va si ajuta sa va organizati toate activitatile care tin de securitatea informatiei intr-un cadru bine definit, reducand prin urmare nivelurile de risc.

Daca sunteti un expert in securitatea informatiei, ISO 27001 va reduce timpul de care aveti nevoie ca sa va dati seama cum sa setati sistemul pentru a planifica implementarea, pentru a evalua riscurile care va ameninta, pentru a va implica si conducerea in momentele cruciale si pentru a permite masurarea indeplinirii obiectivelor.

ISO 27001 isi arata intreaga putere daca este folosit de-a lungul intregului proces de proiectare a securitatii informatiei – atunci cand sunt planificate toate activitatile, cand le implementati, cand masurati daca ele au atins obiectivele dorite.

Pe 14 martie 2012, IS&BCA organizeaza un webinar gratuit cu tema “ISO 27001: O privire de ansamblu asupra procesului de implementare a SMSI”.

Inscrieti-va la acest webinar ISO 27001 pentru a invata:
• Familia de standarde ISO 27000 – in ce scopuri trebuie sa folositi fiecare standard;
• 17 pasi catre certificarea ISO 27001;
• Beneficiile cheie si cum sa le prezentati conducerii;
• Sfaturi pentru implementare – cum sa folositi instrumentele, cum sa angajati un consultant, ce costuri implica implementarea, cat dureaza ea;
• Documentatia ceruta de standard.

Acest program de formare live si online a fost conceput pentru a va da posibilitatea de a merge mai departe cu o baza de cunostinte despre cum sa incadrati ISO 27001 ca platforma principala de dezvoltare a managementului securitatii informatiei in organizatia dvs.

Acest curs ofera un continut captivant, o prezentare care poate fi descarcata si implicarea directa a unui consultant ISO 27001 expert cu care puteti discuta despre cum sa va rezolvati problemele specifice pe care le intampinati in timpul implementarii. Veti fi instruiti direct la biroul dvs., eliminand costurile de calatorie si reducand la minim timpul pe care il pierdeti in afara serviciului.

Conditii preliminare: Participantii trebuie sa aiba o conexiune la internet de banda larga si un computer cu casti, boxe si microfon. Expertul invitat este Dejan Kosutic, autorul unor seturi de documentatie si a unor lectii online din cadrul Information Security & Business Continuity Academy (IS&BCA).

Pentru a va inscrie, accesati:
1) http://www.iso27001standard.com/index.php?option=com_content&view=article&id=226:iso-27001-proces-implementacije-isms-a-registracija&catid=25
2) http://www.net-security.org/secworld.php?id=12535
3) http://www.iso27001standard.com/en/webinars/iso-27001-an-overview-of-isms-implementation-process/?utm_source=hns&utm_medium=article&utm_campaign=webinars

› Webinar: Procesul de implementare ISO 27001