Home > Stiri EXTERNE > Whiteflash Inc. obtine certificarea ISO 9001:2008

Whiteflash Inc., distribuitor al liniilor Ideal Cut Diamonds si Fine Jewelry, a anuntat ca a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii din partea SGS. Se crede ca Whiteflash este singura companie de bijuterii care a obtinut aceasta distinctie prestigioasa. Indeplinind cerintele exigente ale standardului ISO 9001, compania a demonstrat ca are implementate procese sistematizate pentru imbunatatirea continua a produselor sale si servicii pentru beneficiul suprem al clientilor si partenerilor sai de afaceri.

Whiteflash Inc. se alatura cu mandrie distinselor companii inregistrate ISO 9000: Coca Cola, Dell, Samsung, Toyota, GM si Motorola (printre altele).

Whiteflash, infiintata in 2000, este unul dintre cei mai buni furnizor de bijuterii din diamante, specializandu-se in diamante ideal taiate si inele de logodna cu diamante. Marca sa global recunoscuta, A CUT ABOVE®, se distinge prin performanta de elita in lumea diamantelor taiate perfect. Whiteflash combina competenta in diamante certificate elitist cu operatii de prelucrare completa a bijuteriilor de calitate superioara in Houston, Texas.

Directorul de operatiuni al Whiteflash, Eliezer Eber, a declarat despre aceasta realizare:

“Implementarea ISO 9001 ne-a ajutat sa validam multe din procesele care au contribuit la succesul din primii nostri unsprezece ani in mediul de afaceri si ne-a oferit o harta pentru a conduce afacerea spre nivelul urmator. Mecanismele sistematizate ale imbunatarii continue cerute de ISO ajuta toate departamentele noastre si pe membrii echipei sa vorbeasca aceeasi limba si sa actioneze impreuna mai eficient in directia calitatii totale.”

Directorul general executiv al Whiteflash, Debi Wexler, da glas astfel entuziasmului: ” Prin implemetarea ISO 9001:2008, ne-am indeplinit misiunea si ne-am sporit abilitatile de a atinge ultimul scop de a livra calitate exceptionala si valoare fiecarui client in parte. Intelegem ca succesul afacerii noastre este inextricabil legat de satisfactia clientilor si, continuand sa eliminam greselile si ineficienta prin sistemele noastre ISO, vom continua sa fim in fruntea industriei diamantelor si a bijuteriilor de calitate superioara.”

Vicepresedintele Whiteflash, Bryan Boyne GG (GIA), adauga: “Eforturile pe care intreaga noastra echipa le-au depus pentru obtinerea acestei distinctii reprezinta un tribut adus concentrarii noastre pe misiunea companiei de a oferi absolut cea mai buna calitate, cea mai buna valoare si cea mai buna experienta pentru client in istoria industriei diamantelor si a bijuteriilor.

Numarul impresionant de clienti satisfacuti este o marturie despre dezvoltarea noastra ca firma prin aderarea la principiile si practicile ISO 9001.

Pentru mai multe informatii despre Whiteflash, vizitati www.whiteflash.com (sursa : www.onlineprnews.com:

› Whiteflash Inc. obtine certificarea ISO 9001:2008