Home > Stiri EXTERNE > WINS, Inc. primeste certificarea ISO 9001:2008

Worldwide Information Network Systems, Inc. obtine certificarea ISO 9001:2008

Seabrook, Maryland. 10 iulie 2011. Worldwide Information Network Systems (WINS), lider in furnizarea de solutii IT destinate sectoarelor federal, national si comercial, a anuntat astazi primirea certificarii ISO 9001 : 2008 din partea Institutului Britanic de Standardizare (BSI), o autoritate independenta de certificare.

ISO 9000 este o familie de standarde pentru sistemele de management al calitatii emise de ISO, Organizatia Internationala pentru Standardizare. ISO 9001:2008 acopera cercetarea, proiectarea, construirea, transportul si instalarea produselor si solutiilor. Printre cerintele privind procesele in conformitate cu ISO 9001:2008 din cadrul WINS se numara:

• Un proces simplificat si repetabil de-a lungul tuturor departamentelor;
• Procese continuu monitorizate si evaluate in privinta eficientei lor;
• Arhive corespunzatoare si masuri de control al documentelor;
• Verificarea datelor de iesire pentru depistarea defectelor, cu masuri corective adecvate, acolo unde este necesar;
• Monitorizarea proceselor pentru a fi siguri ca ele functioneaza cu adevarat.

Domeniul de certificare WINS acopera dezvoltarea, furnizarea si suportul tehnic acordat solutiilor IT si serviciilor legate de personal. Managerul calitatii in cadrul WINS, Ricardo Mitchell, a declarat ca: “Procesele sistemului de management al calitatii ISO 9001 permit tuturor angajatilor sa vina cu idei de imbunatatire a proceselor – chiar si pentru alte departamente.”

Aceasta certificare pentru sistemul de management al calitatii subliniaza angajamentul luat de WINS de a oferi procese de afaceri imbunatatite si extrem de eficiente.

“Pe masura ce WINS continua sa creasca, e important ca si infrastructura noastra sa evolueze, ca si procesele si procedurile corporative care sprijina aceasta crestere. Standardele si procesele ISO pentru managementul calitatii ne pot ajuta sa atingem un succes garantat,” a fost de parere Ulysese Jefferson, presedintele consiliului de administratie al WINS.

Vizitati site-ul companiei, www.winsnetworks.com, pentru mai multe informatii.

› WINS, Inc. primeste certificarea ISO 9001:2008