Home > Stiri EXTERNE > WP Rawl obtine o cerificare SQF 2000 de nivelul 2

9 februarie 2011
Pelion, Carolina de Sud: WP Rawl a obtinut in ianuarie 2011 o certificare SQF 2000 de nivelul 2 pentru siguranta alimentelor si conformitate de la Institutul SQF (Alimente sigure si de calitate), o divizie a Institului de Comercializare a Alimentelor.

In calitate de cultivator, expeditor si prelucrator de verdeturi cu ridicata si cu amanuntul, WP Rawl si-a desfasurat mereu activitatea sub directivele HACCP (analiza riscurilor si a punctelor critice de control) bazata de sistemul sigurantei alimentelor, insa si-a petrecut ultimul an pregatindu-se pentru aceasta certificare de un nivel si mai ridicat a sigurantei alimentelor.

Ca pregatire pentru verificarea si certificarea SQF, WP Rawl a crescut gradul de constientizare in randul angajatilor, si-a evaluat si imbunatatit tehnicile de prelucrare, a mentinut cerintele exigente de documentare si si-a ameliorat regulile de formare. Promisiunea firmei de a oferi alimente sigure si protectie consumatorului se vadeste in rezultate exceptionale cu ocazia verificarilor anuale de catre terte parti independente.

Intr-un continuu efort de a se mentine lideri in domeniul sigurantei alimentare, WP Rawl a inceput deja sa lucreze pentru obtinerea certificarii SQF de nivelul 3 pentru siguranta si calitatea alimentelor, pe care isi doresc sa o obtina pana la sfarsitul anului.

Ashley Rawl, director de vanzari si marketing la WP Rawl a comentat:

“Fiind lideri in industria verdeturilor, ne dorim sa oferim cea mai buna calitate posibila, iar siguranta alimentara este o componenta cheie a acelei calitati. Este responsabilitatea noastra sa mentinem un program al sigurantei alimentare care sa progreseze mereu si sa ofere consumatorilor un produs sigur si de calitate superioara venind din partea unei companii in care pot avea incredere.”

Programul SQF (Alimente sigure si de calitate) este un program de certificare international privind siguranta si calitatea alimentelor, conceput sa indeplineasca nevoile cumparatorilor si furnizorilor din intreaga lume. Sursa: www.perishablenews.com

› WP Rawl obtine o cerificare SQF 2000 de nivelul 2