Home > Stiri EXTERNE > Zollner Milpitas primeste certificarea OHSAS 18001

10 octombrie 2012. Zollner Elektronik AG a anuntat astazi ca centrul sau de productie si dezvoltare de produse noi din Milpitas, California, si-a finalizat cu succes procesul de certificare a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu standardul OHSAS 18001:2007. Zollner Milpitas a primit o notificare privind aprobarea certificarii de la organismul auditor Dekra Certification, Inc.

OHSAS 18001 este un standard recunoscut international, care pune la dispozitie un cadru cu ajutorul caruia companiile isi pot elabora un program de management al sanatatii si securitatii in munca, cuprinzand procese eficace pentru identificarea, controlarea si reducerea riscurilor asociate sanatatii si sigurantei la locul de munca.

“Mentinerea organizatiei noastre drept un mediu de lucru sigur, sanatos si placut este o prioritate pentru Zollner. Adoptarea unei abordari sistematice pentru a ne masura, a ne monitoriza si a ne comunica eficacitatea este un aspect foarte important, iar sistemul nostru de management al sanatatii si securitatii ocupationale a trecut acest test,”

a declarat John Burke, directorul de operatiuni si directorul general al companiei.

“Sistemul de management bazat pe standardul OHSAS este un benficiu pentru a ne proteja angajatii si a reduce intreruperile operationale care afecteaza calitatea serviciilor oferite clientilor. Acest proces ajuta si la respectarea legilor si reglementarilor care se aplica in cazul organizatiei noastre,”

a comentat Markus Aschenbrenner, CEO. “Eu si consiliul de administratie suntem foarte incantati de aceasta certificare reusita a politicilor si procedurilor noastre,” a continuat Aschenbrenner.

Centrul Zollner de productie si dezvoltare de produse noi din Milpitas a fost conceput pentru a servi mai bine clientii companiei din America de Nord si pentru a veni in completarea unitatilor de productie europene si asiatice Zollner. Pe langa serviciile de dezvoltare de produse noi, capacitatile de fabricare a unui volum redus spre mediu de produse, care raspund cererii regionale si locale, largesc gama de servicii pe care compania le pune la dispozitia producatorilor de echipamente originale din America de Nord. Pentru mai multe informatii, vizitati www.zollner.de.

› Zollner Milpitas primeste certificarea OHSAS 18001