Ce presupune procesul de certificare ISO ?
Etapa a 4-a: Alegeti un organism de certificare ISO bun

Pe piata activeaza multi certificatori ISO, sau organisme de certificare ISO, cum probabil le numiti dvs. Sunati-ii pentru a vedea cum opereaza si alegeti compania care se potriveste cel mai bine stilului si bugetului dvs.

O serie de organisme de certificare ISO folosesc auditori independenti care trebuie sa se deplaseze uneori pe distante mari, evident pe cheltuiala dvs.

Alti certificatori ISO folosesc propriii lor angajati locali, acest lucru ducand la economii banesti importante, nefiind astfel nevoiti sa platesca trasportul si cazarea unor auditori ISO din alt oras, cheltuieli care s-ar reflecta in mod direct pe factura de servicii de certificare ISO.

Poate fi o idee buna ca certificatorul dvs. sa va revizuiasca documentatia. Majoritatea ofera acest serviciu.

Este adevarat ca acest proces presupune o taxa, dar este probabil mai ieftin sa aveti o revizuire preliminara a documentatiei decat sa fiti in situatia de a avea un auditor la sediul dvs. care sa descopere faptul ca documentatia ISO propusa nu este potrivita pentru companie.

Un organism de certificare ISO de buna calitate va lucra cu dvs., ajutandu-va sa va imbunatatiti sistemul de calitate, raspunzandu-va la orice intrebare aveti de-a lungul acestui proces.

› Gasiti un organism de certificare ISO bun