Home > Stiri INTERNE > Cosmote obtine certificare ISO pentru un SMI

Sistemul de management integrat a fost certificat in luna iunie 2012

COSMOTE Romania este cel dintai operator de telefonie din Romania care obtine cu succes o certificare a sistemului de management integrat conform standardelor ISO 9001 pentru managementul calitatii, ISO 14001 pentru managementul mediului si OHSAS 18001 pentru sanatate si securitate la locul de munca.

Spyridon Spyropoulos, seful operatiunilor pentru Romania, declara:

“Obţinerea acestei triple certificări reprezintă răsplata eforturilor depuse de echipa noastră pentru a implementa politicile, procesele şi procedurile interne în conformitate cu standardele de referinţă şi cu cerinţele Grupului COSMOTE legate de cele trei direcţii: calitate, mediu, securitate şi sănătate în muncă.

Astfel, aceste trei certificări ne recomandă ca fiind un partener de încredere, atât pentru angajaţi, cât şi pentru consumatori. Ele ne stimulează şi ne încurajează să ne menţinem evoluţia pozitivă şi grija permanentă de a construi fundamente solide pentru afacerea noastră”.

Cele 3 certificate obtinute cu aceasta ocazie de Cosmote Romania au fost obtinute ca urmare a unui proces complex privind implementarea sistemelor de calitate si au fost eliberate dupa auditul de certificare ISO efectuat de catre organismul de certificare in luna iunie a acestui an. (dupa un comunicat de presa comunic.ro)

› Cosmote obtine certificare ISO pentru un SMI