Modele de proceduri operationale și proceduri de sistem conforme cu ISO 9001 versiunea 2015

Pachetul conține toate procedurile specificate în modelul nostru de manual al calității, atât proceduri operaționale cât și proceduri de sistem (22 de modele de proceduri). Conținutul reflectă cele mai importante specificatii ale ISO 9001:2015; există situații când unele cerințe au fost combinate iar altele împărțite din motive de simplitate și utilizare ușoară (de ex. procedura Achiziția cuprinde și Recepția).

Acest kit de proceduri ISO 9001:2015 se adresează unor clauze importante din ISO 9001:2015. Toate procedurile au fost concepute ca având aceeași structură pentru a fi adevărate șabloane care vă permit să vă creați propria dvs. documentație individuală ISO 9001 fără erori și conformă cu ISO 9001 versiunea 2015.

Intrucât procesele societații dvs. sunt, in mod normal, coltrolate de existența procedurilor ISO 9001/2015, documentația dvs. ISO 9001 pe care o veți crea utilizând aceste proceduri va facilita îndeplinirea de către compania dvs. a cerințelor ISO 9001 din 2015 fără birocrație și fără apelarea la serviciile unei firme de consultanță ISO și deci fără costuri deosebite.

Procedurile ISO 9001:2015 reprezintă nucleul documentației dvs. pentru managementul calității. O procedură este o declarație a ceea ce se va face, când va fi făcut și de către cine. Este un set de instrucțiuni și intenții pe care oricine din companie le poate urmări. Este o modalitate specifică de a efectua un proces, un set de clar instrucțiuni pe care personalul le poate urmări, ajutat fiind astfel să înțeleagă și să își desfășoare activitatea zilnică într-un mod eficient și repetabil.

Prezentele proceduri ISO 9001:2015 conțin doar cantitatea corectă de informații pentru persoanele desemnate astfel încât acestea să îsi desfasoare activitatea în mod eficient. Procedurile prea complicate duc doar la confuzie și la probabilitatea că acestea nu vor fi urmate niciodată.

Procedurile noastre punctează și câteva secțiuni simple odată cu detalierea procesului în sine, astfel încât să puteți menține controlul asupra procedurii specifice: scopul procedurii, domeniul de aplicare al acesteia, termeni si abrevieri, persoana responsabilă pentru implementarea procedurii și cea mai importanta sectiune, descrierea procesului. De asemenea, acestea fac referiri la controlul procedurii, data emiterii, aprobare, versiune și informații documentate.

Kit-ul nostru de proceduri ISO 9001 cuprinde următoarele 22 de modele (pachetul contine NUMAI procedurile, nu si eventualele formulare specificate de acestea):

1. Model procedura Acțiunea preventiva și corectiva
2. Model procedura Analiza comenzii
3. Model procedura Analiza efectuată de management
4. Model procedura Aprovizionarea
5. Model procedura Audit intern
6. Model procedura Calibrare
7. Model procedura Conservare și pastrare
8. Model procedura Contextul organizației
9. Model procedura Controlul documentelor
10. Model procedura Controlul inregistrarilor
11. Model procedura Controlul produsului neconform
12. Model procedura Controlul serviciilor neconforme
13. Model procedura Formarea profesională
14. Model procedura Identificare și trasabilitate
15. Model procedura Intreținerea preventivă
16. Model procedura Managementul riscurilor și oportunitatilor
17. Model procedura Managementul schimbarii
18. Model procedura Monitorizarea și validarea echipamentelor
19. Model procedura Procese externalizate
20. Model procedura Procese speciale
21. Model procedura Proiectare
22. Model procedura Proprietatea clientului

Tinând cont de prețul mic al unei proceduri (15 lei), comercializăm numai întreg pachetul. Mulțumim pentru înțelegere!

Pentru achiziționare, vă rugăm să completați formularul de pe aceasta pagină cu datele societății dvs., necesare emiterii facturii proforme. După achitarea acesteia vă vom transmite prin email, în format Word, pachetul de modele de proceduri ISO 9001:2015.

Preț: 330 lei + tva

 

 

 

 

 

 

 

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Procedurile mi-au fost de un real folos pentru adaptarea la noul standard SR EN ISO 9001:2015. Recomand tuturor celor interesați să achiziționeze acest kit de proceduri și dacă au posibilitatea să achiziționeze și kitul cu formulare. Cu mii de mulțumiri, “

Ing. Doina BUDUR,
Manager, Companie privata

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate (mai ales ghidul ISO 9001:2015) au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Promptitudine în furnizarea produselor solicitate. Am achiziționat modelul pentru Manualul Calității conform ISO 9001:2015, un document elaborat în mod profesionist, care prezintă bine toate cerințele standardului. “

Ing. Pavel HATEGAN,
APA PROD S.A. Deva

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution