Proceduri OHSAS 18001Prezentul pachet de proceduri OHSAS 18001 pentru sănătate și securitate ocupațională îndeplinește cerintele ultimei versiuni a standardului OHSAS din 2007.

Pregatită pentru a fi ușor de utilizat pentru orice societate sau pentru orice consultant sau implementator OHSAS 18001, documentația OHSAS 18001 privind sistemul de management al sănătății și securității in munca OHSAS cuprinde 9 dintre cele mai uzuale proceduri OHSAS 18001.

Puteți utiliza aceste modele de proceduri OHSAS 18001 așa cum sunt furnizate sau le puteți adapta dupa cum doriți în funcție de domeniul concret în care firma dvs. funcționează.

Identificarea pericolului de risc și urmărirea tuturor controalelor OHSAS pentru a răspunde problemelor de siguranță și de sănătate ale angajaților au devenit prioritatea principală pentru orice societate.

Pentru a stabili un bun sistem conform cu standardul OHSAS 18001, documentația, procesele si mai ales procedurile OHSAS adecvate pentru siguranța la locul de muncă sunt cerințe principale.

Aceste documente OHSAS 18001 (fișierele sunt în format PDF, textul se poate copia) se adresează celor mai comune elemente ale sistemului de management ocupațional, de sănătate și siguranță în muncă.

Pachetul de proceduri OHSAS 18001:2007 cuprinde urmatoarele 9 modele de documente:

1. Procedura Consultare angajati si contractori
2. Procedura Controlul Neconformitatilor Mediu si OHSAS
3. Procedura Gestiune Deseuri
4. Procedura Monitorizare si Masurare
5. Procedura Planificare OHSAS
6. Procedura Pregatire pentru Situatii Urgenta
7. Procedura Comunicare
8. Procedura Controlul Operational
9. Procedura Evaluarea Conformarii

Acestea sunt în format PDF iar structura procedurii este atât una sub formă de schemă logică cât și format text.

Prezentul kit de proceduri OHSAS este oferit la un pret competitiv; tinand cont de pretul mic al unei proceduri (19 lei/procedura), comercializam numai întreg pachetul.

Pentru comandă, vă rugăm să completați formularul de pe aceasta pagină cu datele societății dvs. necesare emiterii facturii proforme. După achitarea acesteia vă vom transmite prin email, în format PDF, pachetul de modele de proceduri OHSAS 18001.

Pret: 171 lei + tva

 

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate (mai ales ghidul ISO 9001:2015) au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution