Home > Noi STANDARDE ISO > Editia din iunie a revistei ISO Focus +

Editia din iunie a revistei ISO Focus +editata de catre Organizatia Internationala pentru Standardizare

Editia curenta include, pe langa anumite situatii concrete referitoare la felul in care standardele de calitate ISO ofera avantaje mediului de afaceri, guvernului si societatii in general, de asemenea, o serie de informatii cu privire la impactul economic al standardizarii, evolutia tehnologica si dezvoltarea standardelor in Franta.

Editie din iunie a revistei ISO Focus + contine, de asemenea, un interviu exclusiv cu Pasquale Pistorio, fostul presedinte si CEO al STMicroelectronics si actual presedinte de onoare al aceleiasi companii, care declara:

“As spune cu incredere ca ST a adoptat o abordare proactiva. Noi consideram standardele ca fiind instrumente ale progresului. In cadrul ST, standardele reprezinta o provocare competitiva, o dorinta de a produce mai bine si de a fi mai bun, un stimulent pentru imbunatatirea continua. “

El continua sa-si impartaseasca gandurile sale cu privire la evaluarea beneficiilor standardelor.

“Pe plan intern, este usor. Am stabilit obiective si evaluam indeplinirea lor. Pe plan extern este dificil de a stabili cifre exacte, dar, daca nu te conformezi, poti pierde o piata. Acesta este o buna modalitate de a privi standardele ca o fiind necesare pentru atingerea succesului.”

In plus fata de revista, doua noi articole bonus noi au fost adaugate la site-ul ISO:
• Unul dintre cele mai mari centre de date de lume certificate ISO 14001, ISO 9001 si ISO / IEC 27001
• O scoala primara italiana pune in aplicare ISO 14001 (sursa: www.iso.org)

› Editia din iunie a revistei ISO Focus +