Home > Noi STANDARDE ISO > JO Soci 2014 urca standarde ISO pe podium

Jocurile Olimpice 2014 de la Soci urca standarde ISO pe cel mai inalt podium

Jocurile Olimpice Soci 2014Odata cu Jocurile Olimpice Sochi 2014 care au luat startul in Rusia, a inceput a doua saptamana de schi, patinaj, snowboard și bob iar milioane de telespectatori și spectatori au ochii atintiti asupra lor.

Cu ochii lumii pe Jocurile Olimpice 2014 de la Soci, sute de standarde ISO vor face ca jocurile sa fie un eveniment în condiții de siguranță și de neuitat pentru toți . De la schi alpin la patinaj viteza, standardele internationale de calitate joacă un rol în fiecare sport la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014.

ISO 14001 pentru managementul mediului este un alt standard ISO pe podium aici. Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Soci s-au angajat sa utilizeze materiale de construcții ecologice și surse regenerabile de energie, au depus eforturi pentru minimizarea și reciclarea deșeurilor, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră precum și micsorarii risipei de apă și utilizarea durabilă a energiei.

Președintele Comitetului de Organizare Sochi 2014, Dmitri Chernyshenko, a remarcat: “recunoașterile de mediu primite de Comitetul de organizare Soci 2014 dovedesc că am fost capabili de a crea condițiile necesare pentru dezvoltarea programelor de protecție a mediului”.

Aceasta este doar una din mai multe inițiative speciale de mediu din partea Comitetului de Organizare Soci 2014. Alte inițiative includ dezvoltarea de centuri verzi în oraș și reîmpădurirea Parcului Național Soci precum și numeroase evenimente eco pentru cresterea gradului de conștientizare si în alte orașe din Rusia .

La inceputul acestei luni, Comitetul de Organizare Sochi 2014 a anunțat că și-a îndeplinit obligația de a reduce amprenta de carbon directă la Jocurilor de la Soci, în 2014. Amprenta de carbon directă include toate emisiile asociate cu deplasarea și cazarea sportivilor, personalului și voluntarilor precum și funcționarea activităților sportive la Sochi 2014.

› JO Soci 2014 urca standarde ISO pe podium