Home > Noi STANDARDE ISO > Macarale – peste 100 de standarde disponibile pe CD-ROM

Peste 100 de standarde ISO referitoare la macarale, disponibile pe CD-ROM

Noua colectie compilata pe CD-ROM include standardele elaborate de ISO / TC 96, impreuna cu modificarile si rectificarile standardelor, cuprinzand specificatii si rapoarte tehnice.

Colectia de standarde despre macarale pe CD-ROM este cea mai recenta compilatie din seria de colectii de standarde ISO, publicate sub forma de manuale sau pe suport electronic.

CD-ROM-ul permite documentelor continute sa fie accesate usor si rapid, “biblioteca” de standarde fiind creata intr-un format convenabil, universal.

Presedintele ISO / TC 96, domnul Jack Wray, comenteaza:

“Macarale de astazi sunt fabricate si functioneaza cu ajutorul tehnologiei de ultima ora. Consideram ca este foarte necesar ca standardele care acopera procesele de fabricare si operare sa fie, de asemenea, elaborate avand in vedere tehnologia de ultima ora.”

Colectia de standarde despre macarale pe CD-ROM (ISBN 978-92-67-10513-0) este disponibila la instututele nationale membre ISO (Asociatia de Standardizare, in Romania).

Acesta poate fi, de asemenea, obtinuta direct de la secretariatul central ISO, la pretul de 252 franci elvetieni, prin ISO Store sau prin contactarea departamentului de marketing, comunicare si informatii.
tags: certificare iso macarale, implementare si consultanta iso pentru macarale

Resurse asemanatoare (externe):
» Certificare ISO http://standardadvisor.ro/certificarea-iso-9927-macarale.html

› Macarale – peste 100 de standarde disponibile pe CD-ROM