Home > Noi STANDARDE ISO > Materiale video ISO despre oportunitatea implementarii standardelor internationale ISO

Noi materiale video elaborate de ISO raspund la problema oportunitatii implementarii standardelor internationale

ISO a lansat recent doua videoclipuri noi – unul destinat unei audiente generale:

si altul adresat mediului de afaceri si guvernamental:

prin care organizatia comunica modul in care standardele ajuta oamenii in toate aspectele vietii de zi cu zi si furnizeaza instrumente pentru a sprijini variile organizatii in imbunatatirea tuturor aspectelor ale activitatii lor.

“ISO este cel mai mare dezvoltator mondial de standarde internationale voluntare pentru mediul de afaceri, guvern si societate – iar intrebarea la care trebuie sa oferim raspunsul se intituleaza „ care este motivul pentru care facem acest demers?”

comenteaza secretarul general ISO, d-l Rob Steele.

“Noile noastre videoclipuri ofera raspunsuri clare la aceasta intrebare, aratand ca standardele ISO contribuie la rezolvarea problemelor de zi cu zi si la imbunatatirea calitatii vietii pentru publicul larg, oferind in acelasi timp instrumente practice pentru a asista mediul de afaceri si guvernamental in abordarea provocarilor si atingerea obiectivelor proprii.”

In materialul video destinat publicului larg se concluzioneaza:

“ISO construieste incredere: pentru ziua de azi, pentru maine si pentru viitor”, in timp ce in cadrul videoclipului destinat mediului guvernamental si de afaceri mesajul final este: “ISO abordeaza problemele care provoaca insomnii liderilor mondiali, printr-o activitate intensa la gasirea unor solutii globale la provocarile globale. Pentru astazi, pentru maine si pentru viitor. “

Clipurile video, care au un timp de redare de 2 minute si 5 secunde fiecare, au fost produse in limbile engleza si franceza si pot fi vizualizate prin intermediul link-urilor directe de mai sus sau a celor de pe site-ul ISO www.iso.org, pe YouTube www.youtube.com / planetiso si in curand si pe iTunes.

Clipurile pot fi, de asemenea, descarcate directe de pe site-ul ISO ca fisiere m4v, pentru vizualizare pe platforme iOS (iPhone, iPod si iPad).

In plus, ISO a lansat, de asemenea, varianta lor sub forma de fisiere de inalta rezolutie pe un DVD pentru afisarea in cadrul prezentarilor sau conferintelor.

Avand in vedere ca ISO (Organizatia Internationala de Standardizare) este o retea a organismelor nationale de standardizare din 163 de tari, au fost incluse, de asemenea, fisierele fara materialul audio in limbile engleza si franceza, astfel incat membrii ISO pot adauga propriile lor versiuni, in limba lor nationala.

ISO are in vedere producerea unei serii de clipuri video mai scurte privind standardele sale care raspund unor multitudini de provocari, cum ar fi siguranta alimentara, sanatatea si protectia mediului.

Clipurile video au fost produse de serviciul de comunicatii din cadrul departamentului de marketing, comunicare si informatii al secretariatului central ISO. (sursa: www.iso.org)

› Materiale video ISO despre oportunitatea implementarii standardelor internationale ISO