Manual HACCPManualul Siguranţei Alimentelului evidenţiază cerinţele Standardului SR EN ISO 22000:2005.
De asemenea, manualul ISO 22000 cuprinde şi o scurtă referire la responsabilităţile generale şi o scurtă descriere a interacţiunii proceselor sistemului de management al siguranţei alimentului.
Detaliile suplimentare referitoare la responsabilităţile şi procesele SMSA se găsesc în procedurile interne ale acestui sistem.

250 lei + tva

Proceduri haccp Pachetul de 25 de modele de proceduri ISO 22000 pentru Sistemul de Management al Securitatii Alimentului îndeplinește cerintele versiunii din 2005 a standardului si contine proceduri ISO 22000, proceduri obligatorii, proceduri suport si proceduri de igiena.
Acesta este un kit complet de modele de proceduri, utilizate cu succes in implementarea mai multor SMSA.
Pentru detalii, accesati pagina de prezentare.

425 lei + tva

Formulare HACCPSetul de formulare ISO 22000 pentru Siguranta Alimentului contine diverse modele de documente, cum ar fi:
– agenda sedinte,
– chestionar angajati,
– evaluare furnizori,
– decizii, etichete, fise, formulare, grafice, planuri, registre, procese verbale, fisa documentului, program audituri interne etc.

190 lei + tva

Model Norme GMPGhidul GMP (Good Manufacturing Practice) – Bunele Practici de Productie ofera orientari pentru fabricarea, testarea si asigurarea calitatii pentru a se asigura ca un produs fabricat este sigur pentru consumul uman sau pentru utilizare (ref. HACCP / ISO 22000).
Ca producator de alimente si nu numai (producerea, ambalarea, transportul, depozitarea şi comercializarea produselor alimentare), trebuie sa aveti aceste norme GMP în vigoare.

190 lei + tva

Model Documentatie HACCPDocumentatia HACCP grupeaza subcapitole importante ale SMSA:
– Diagrame de flux
– Scheme tehnologice
– Determinare CCP Puncte Critice de Control
– Plan HACCP, Analiza pericolelor
– PRP operational
– Descriere produse

300 lei + tva

Instructiuni de lucruInstructiunile prezinta descrierea procesului detaliat, pe fiecare din urmatoarele etape in parte: – Transport
– Receptie calitativa si cantitativa
– Depozitare / Pastrare
– Prelucrare preliminara
– Operatii termice
– Reguli igienico-sanitare la primirea si prepararea alimentelor.

144 lei + tva

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution

” Promptitudine în furnizarea produselor solicitate. Am achiziționat modelul pentru Manualul Calității conform ISO 9001:2015, un document elaborat în mod profesionist, care prezintă bine toate cerințele standardului. “

Ing. Pavel HATEGAN,
APA PROD S.A. Deva

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov