CHESTIONAR DE AUDIT ISO 9001:2015
Intrebări pentru auditul ISO 9001: 2015. Acestea cuprind toate clauzele prevazute de noul standard pentru managementul calității ISO 9001:2015
.

Lista de intrebari pentru auditul intern sau auditul de certificare ISO 9001:2015 este prezentată sub forma unor selecții de intrebări grupate pentru fiecare departament in parte. Puteți face cu ușurință propria listă de verificare personalizată pentru auditul ISO 9001:2015 al societății dvs. selectand intrebările potrivite din întreaga listă de audit dată.

Documentul are 21 de pagini și conține sute de intrebări care pot fi adresate diverselor departamente din firma dvs. Este un document complet nou, dezvoltat special pentru ISO 9001:2015.

Lista de verificare a auditului SMC ISO 9001:2015 are rolul de a vă ajuta individul sau ca organizație să vă asigurati că sistemul de management al calității este bine stabilit și că nimic nu este ratat.

Lista de verificare pentru audit vă ajută să vă asigurați că auditurile dvs. răspund cerințelor standardului ISO 9001:2015. Această listă reprezintă un punct de referință înainte, în timpul și după procesul de audit ISO 9001 și dacă este elaborată și utilizată corect vă poate oferi următoarele avantaje:
– Asigură efectuarea sistematică a auditului
– Promovează planificarea auditului
– Asigură o abordare consecventă a auditului
– Sprijină în mod activ procesul de audit al organizației dvs. (ISO 9001: 2015, clauza 9.2.1)
– Oferă un “depozit” pentru notele colectate în timpul auditului (păstrarea înregistrărilor rezultatelor auditurilor interne, conform cerințelor ISO 9001:2015)
– Asigură o uniformitate în performanța diferiților auditori
– Oferă o referire la dovezi obiective

Această listă de verificare cuprinde o serie a cerințelor din secțiunea 4.0 până la secțiunea 10.0 din ISO 9001: 2015, iar fiecare dintre acestea este formulată ca o întrebare.

Utilizați această listă de verificare a auditului pentru a vă pregăti pentru audit: personalizați cerințele ISO 9001: 2015 în funcție de sfera auditului dvs. și în funcție de rezultatele auditului anterior. Folositi-o ca un ghid de audit și o referință în timpul auditului dvs.

Lista de verificare a auditului ISO 9001 este un instrument util de audit pentru auditorii interni de la orice întreprindere de dimensiuni medii sau organizații din orice industrie (servicii sau producție). Utilizați-l pentru a simplifica planificarea auditului, auditul în sine și raportarea auditului.

Pentru achiziționarea documentului, vă rugăm să completați formularul de pe această pagină cu datele societății dvs. necesare emiterii facturii proforme. După achitarea acesteia vă vom transmite prin email, în format electronic (Word), lista de intrebari pentru auditul intern ISO 9001:2015.

Pret: 170 lei + tva

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate (mai ales ghidul ISO 9001:2015) au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. ”

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. ”

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. ”

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution