documentatie haccpPrezentul kit de documentatie HACCP grupeaza o serie de subcapitole importante ale SMSA si anume: Diagrame de flux, Scheme tehnologice, Determinare CCP Puncte Critice de Control, Plan HACCP, Analiza pericolelor, PRP operational, Descriere produse.

Mai jos regasiti structura fiecarui subcapitol in parte mentionat mai sus, parte a documentatiei HACCP:

DIAGRAME DE FLUX
1 diagrama fripturi la gratar
2 diagrama garnituri
3 diagrama aperitive reci
4 diagrama muraturi
5 diagrama salate cruditati
6 diagrama mancare-tocatura
7 diagrama fripturi la tava
8 diagrama mancare gatita
9 diagrama ciorbe
10 diagrama snitele, ficatei
11 diagrama sosuri calde
13 diagrama salate, antreu
14 diagrama dulciuri de bucatarie
15 diagrama gustari si antreuri calde

SCHEME TEHNOLOGICE
1 Schema tehnologica Friptura la gratar
2 Schema tehnologica Garnituri
3 Schema tehnologica Aperitive reci
4 Schema tehnologica Salate
5 Schema tehnologica Muraturi
6 Schema tehnologica Tocaturi
7 Schema tehnologica Fripturi la tava
8 Schema tehnologica Mancare gatita
9 Schema tehnologica Ciorbe, Supe
10 Schema tehnologica Snitele
11 Schema tehnologica Ficatei
12 Schema tehnologica Sosuri calde
13 Schema tehnologica Salate
14 Schema tehnologica Dulciuri de bucatarie
15 Schema tehnologica Gustari calde

DETERMINARE CCP Puncte Critice de Control
1 CCP fripturi la gratar
2 CCP garnituri
3 CCP aperitive reci
4 CCP muraturi
5 CCP salate crude
6 CCP tocatura
7 CCP fripturi la tava
8 CCP mancare gatita
9 CCP ciorbe, supe
10 CCP snitele, ficatei
11 CCP sosuri calde
13 CCP salate
14 CCP dulciuri de bucatarie
15 CCP gustari si antreuri calde

PLAN HACCP
Planul HACCP prezinta:
– Etapa proces
– CCP
– Pericolul
– Masuri control
– Limite critice
– Monitorizare / Verificare (Modul de lucru, Frecventa, Responsabilitate)
– Actiuni Corective (Procedura, Responsabilitate)
– Înregistrare

ANALIZA PERICOLELOR
1 Analiza Pericole Fripturi la gratar
2 Analiza Pericole Garnituri
3 Analiza Pericole Antreuri reci
4 Analiza pericole Muraturi
5 Analiza Pericole Salate
6 Analiza Pericole Tocaturi
7 Analiza Pericole Fripturi la tava
8 Analiza Pericole Mancare gatita
9 Analiza Pericole Ciorbe
10 Analiza Pericole Dulciuri de bucatarie
11 Analiza Pericole Gustari si antreuri calde
12 Analiza Pericole Clatite

PRP OPERATIONAL
1 PRP Operational – gratar
2 PRP Operational – garnituri
4 PRP Operational – muraturi
5 PRP Operational – salate
6 PRP Operational – ciorba
7 PRP Operational – tocaturi
8 PRP Operational – clatite
9 PRP Operational – friptura la tigaie

DESCRIERE PRODUSE
1 Descriere produs Carne proaspata, refrigerata, congelata
2 Descriere produs Peste refrigerat/congelat portionat si sau filetat
3 Descriere produs Ardei gras
4 Descriere produs Castraveti, gogosari, rosii, ardei
5 Descriere produs Fasole pastai
6 Descriere produs Mazare
7 Descriere produs Salata verde
8 Descriere produs Varza, salata, conopida
9 Descriere produs Ceapa
10 Descriere produs Usturoiul, prazul
11 Descriere produs Cartofi
12 Descriere produs Morcov
13 Descriere produs Telina, patrunjelul, ridichea, hreanul, anghinara
14 Descriere produs Fasole boabe
15 Descriere produs Faina de grâu
16 Descriere produs Oua
17 Descriere produs Zahar Cristal
18 Descriere produs Margarina
19 Descriere produs Drojdie pentru panificatie
20 Descriere produs Ulei rafinat din floarea soarelui
21 Descriere produs Lapte praf

Pret: 300 lei + tva

Pentru achiziționare, vă rugăm să completați formularul de pe această pagină cu datele societății dvs. necesare emiterii facturii proforme. După achitarea acesteia vă vom transmite prin email, în format electronic, modelul de documentatie HACCP prezentat in aceasta pagina.

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution

” Promptitudine în furnizarea produselor solicitate. Am achiziționat modelul pentru Manualul Calității conform ISO 9001:2015, un document elaborat în mod profesionist, care prezintă bine toate cerințele standardului. “

Ing. Pavel HATEGAN,
APA PROD S.A. Deva

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov