formulare iso 14001Prezentul kit de formulare SMM conține cerințele esențiale ale ISO 14001 pentru managementul mediului, îndeplinind așteptările referitoare la informații documentate cerute de ultima versiune din 2015 a standardului.

În timpul implementării sistemului de management al mediului în conformitate cu ISO 14001:2015, orice organizație trebuie să completeze procesul de înregistrare a informației documentate iar în acest proces un rol esențial este deținut de fișele și formularele ISO 14001.

Prezentul set de documente SMM reprezinta un kit de formulare ISO 14001 editabile care acoperă toate cerințele obligatorii ale standardului revizuit, printre care: decizia echipei de mediu, domeniul de aplicare al SMM, evaluarea conformării, fișa postului RMM, plan de audituri, plan pregatire SU si CR, politica de mediu, program de management de mediu, etc.

Aceste modele de fișe și formulare ISO 14001 pentru managementul mediului au fost create pentru a oferi întreprinderilor din orice sector un început în dezvoltarea unui sistem ISO 14001 eficient. Puteți începe cu aceste șabloane ca bază pentru un SMM și le puteți adapta la circumstanțele dvs. specifice prin introducerea detaliilor companiei dvs. în cazul în care acest lucru este necesar sau pur și simplu prin folosirea lor așa cum sunt.

Setul nostru de formulare ISO 14001 poate fi un instrument foarte eficient pentru a identifica economii de costuri și oportunități de economisire a timpului pentru firmele care doresc pregătirea documentației de certificare ISO 14001.

Unele societați se pot bloca în planificarea, lipsa angajamentului conducerii superioare și înțelegerea slabă a modului în care ar trebui să fie documentate pentru a îndeplini cerințele ISO 14001:2015. Acest set de fișe și formulare ISO 14001 este simplu și în acelasi timp complet, reprezentand un real ajutor în acest sens.

Kit-ul de modele de fișe și formulare ISO 14001 din 2015 pentru SMM cuprinde:

– Agenda Sedintei de Analiza SMM
– Decizie Echipa Mediu
– Evaluare Context – Domeniu de Aplicare al SM
– Fisa de Confirmare a Instruirii
– Fisa de Evaluare a Conformarii
– Fisa de Evaluare Angajat
– Fisa Postului Reprezentantul Managementului de Mediu
– Formular Fisa Postului
– Plan de Audituri Interne
– Plan Instruire Angajati
– Plan Pregatire de SU si CR
– Planificare Simulari
– Politica de Mediu
– Proces Verbal Sedinta Analiza SMM
– Program de Management Mediu
– Programarea Auditurilor
– Raport Audit Intern
– Registre Evidenta Deseurilor
– Registru de Mediu
– Registru Distrugere Inregistrari
– Structura Sistemului de Management de Mediu

Pentru achiziționarea pachetului de formulare de mediu ISO 14001, vă rugăm să completați formularul de pe aceasta pagină cu datele societății dvs. necesare emiterii facturii proforme. După achitarea acesteia vă vom transmite prin email, în format Word, documentația ISO 14001:2015 selectată.

Pret: 235 lei + tva

model procedura de mediu

procedura iso 14001

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate (mai ales ghidul ISO 9001:2015) au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution