Documentatie OHSAS ProceduriPrezentul pachet de proceduri OHSAS 18001 pentru sănătate și securitate ocupațională îndeplinește cerintele ultimei versiuni ale standardului OHSAS din 2007.
Documentația OHSAS 18001 privind sistemul de management al sănătății și securității in munca OHSAS cuprinde 9 dintre cele mai uzuale proceduri OHSAS 18001. Documentatia se adresează celor mai comune elemente ale sistemului SMSSO.

171 lei + tva

Documentatie OHSAS 18001 FormulareDocumentatia OHSAS 18001 si setul de fișe și formulare OHSAS 18001 privind SMSSO sunt concepute pe baza unor bune practici privind sănătatea și securitatea ocupațională, inclusiv planificarea siguranței și securității ocupaționale, revizuirea și punerea în aplicare a directivelor privind sănătatea și siguranța.
Modelele de formulare OHSAS 18001 și modelele de planuri de gestionare a riscurilor se referă la cerințele OHSAS 18001 din 2007.

190 lei + tva

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution

” Promptitudine în furnizarea produselor solicitate. Am achiziționat modelul pentru Manualul Calității conform ISO 9001:2015, un document elaborat în mod profesionist, care prezintă bine toate cerințele standardului. “

Ing. Pavel HATEGAN,
APA PROD S.A. Deva

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov