Manualul ISO 45001Recentul model de manual al Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale a fost elaborat în conformitate cu standardul SR ISO 45001:2018. Manualul contine si anexele:
Anexa A – Politica sistemului de management SSM
Anexa B – Organigrama
Anexa C – Interactiunea si Succesiunea Proceselor
Anexa D – Analiza SWOT

DETALII SI PRET

Proceduri ISO 45001Prezentul pachet de proceduri ISO 45001 / OHSAS 18001 pentru sănătate și securitate ocupațională îndeplinește cerintele ultimei versiuni ale standardului ISO45001 din 2018 si OHSAS din 2007.
Documentația ISO 45001 / OHSAS 18001 privind sistemul de management al sănătății și securității in munca cuprinde cele mai uzuale proceduri ISO 45001 si OHSAS 18001. Documentatia se adresează celor mai comune elemente ale sistemului SMSSO.

DETALII SI PRET

Formulare ISO 45001Documentatia ISO 45001 si OHSAS 18001 si setul de fișe și formulare privind SMSSO sunt concepute pe baza unor bune practici privind sănătatea și securitatea ocupațională, inclusiv planificarea siguranței și securității ocupaționale, revizuirea și punerea în aplicare a directivelor privind sănătatea și siguranța.
Modelele de formulare și modelele de planuri de gestionare a riscurilor se referă la ultimele cerințele ale standardelor mentionate.

DETALII SI PRET

Completează formularul și comandă documentația!

Cerere KIT ISO

” Materialele transmise, foarte complete și de ajutor. Vom continua colaborarea cu dvs. și pentru alte proiecte. “

Irina POPA,
Director Tehnic, ISEO Marketing & Distribution

” Promptitudine în furnizarea produselor solicitate. Am achiziționat modelul pentru Manualul Calității conform ISO 9001:2015, un document elaborat în mod profesionist, care prezintă bine toate cerințele standardului. “

Ing. Pavel HATEGAN,
APA PROD S.A. Deva

” Deschidere către client, promptitudine în oferirea serviciilor. Sunteți OK. “

Iulia ALEXA,
Asociat, AGORA PROPICTURES SRL

” Colaborarea cu Dvs. a fost foarte bună. Materialele furnizate au fost de un real ajutor. Prin urmare, satisfacția clientului (IAR S.A.) a fost îndeplinită și apreciem seriozitatea și profesionalismul Dvs. “

Ing. Valentin PENESCU,
Sef Birou MQ, IAR S.A. Brasov