Home > Lista firme > Firme ARGES, Pitesti

Firme din orasul Pitesti si alte localitati din jud. ARGES, care au beneficiat de servicii Web Cert Consult srl

Consultanta ISO Pitesti si Arges · Implementare ISO Pitesti · Certificare ISO Pitesti si Arges, cursuri auditori

Firma de constructii
Localitatea Pitesti, jud. Arges
Consultanta, implementare si certificare conform ISO9001, ISO 14001 si OHSAS18001.

Societate de telecomunicatii
Pitesti, AG
Consultanta in vederea obtinerii certificatului ISO 27001 pentru securitatea informatiei

Institutie din domeniul sanatatii / medical
Consultanta ISO 9001 / consultanta CONAS acreditare spitale, instruire personal.

Firma de paza si protectie
Oras Pitesti, Arges
Consultanta pentru certificare ISO 9001 (standardul pentru managementul calitatii)

Firma de tamplarie aluminiu si PVC
Loc. din judetul Arges
Cerere oferta pentru consultanta ISO 14001 (management de mediu) si asistenta la certificare; exista deja implementat standardul pentru calitate ISO 9001 si se doreste implementare sistem integrat 9001-14001

Firma din Pitesti:
Cerere de oferta: Va rugam sa ne prezentati oferta dvs .de implementare a Sistemului de Management Integrat (calitate-mediu-ssm) pentru societatea mentionata in antet, al carui obiect de activitate este: – ALTE LUCRARI DE FINISAJE IN CONSTRUCTII cod CAEN 4339. Mentionam ca suntem interesati de implementare in cel mai scurt timp, in conditii avantajoase .

Societate din jud. AG:
Solicitare: Ne intereseaza o oferta de pret pentru obtinerea certificarii dpdv al calitatii si costurile ulterioare de auditare

Corporatie multinationala (oferta cursuri auditori ISO):
Cerere: Buna ziua, Ne-ar interesa in ce masura dvs puteti organiza traininguri de formare auditori interni standard ISO/TS 16949. In cazul in care le puteti organiza, am fi foarte interesati sa primim o oferta de pret pentru instruirea unui nr de 5 persoane, la sediul firmei noastre.

Fabrica – fabricare biodiesel
Va rugam sa ne faceti o oferta de pret pentru consultanta in vederea proiectarii sistemului de management integrat (calitate+mediu) conform standardelor ISO 9001:2000; ISO 14001:2004 , fiindu-ne necesara la recertificarea de catre SC _ SRL a activitatilor de fabricare biodiesel si glicerina si depozitare produse petroliere. Pentru stabilirea ofertei va rugam sa aveti in vedere situatia actuala a economiei. In asteptarea unui raspuns profitabil pentru ambele parti va multumim.

Solicitare curs evaluator de mediu
Buna ziua, Am citit cateva informatii pe site-ul dumneavoastra si as vrea sa va intreb daca organizati cursuri de evaluatori de mediu in Pitesti si daca ati putea sa ne dati mai multe informatii cu privire la acest curs: perioada desfasurare, programa, cost. Multumesc frumos si astept un raspuns de la dumneavoastra. O zi buna!

Firma din domeniul alimentar / alimentatie publica
Localitatea Pitesti, judetul Arges
Cerere: Imi puteti trimite, va rog, o oferta de pret pentru specialist (responsabil) HACCP si pentru auditor HACCP. Astept oferta dumneavoastra si toate detaliile organizatorice.

Societate de tehnica de calcul / domeniul IT
Pitesti, AG
Detalii: doresc acreditare in domeniul securitatii informatie (implementare ISO 27001) avanad in vedere ca societatea are ca domeniu principal de activitate mententata echivamentelor IT. Doresc acreditare in domeniul securitatii informatie avanad in vedere ca societatea are ca domeniu principal de activitate mententata echivamentelor IT.

Firma de productie publicitara
AG, Pitesti
Cerere: Consultanta ISO 9001, realizare manualul calitatii)
Detalii: Nu detinem nimic (inclusiv nu detinem Fise de Post,Regulament de Functionare, Regulament intern, etc). Va rugam sa transmiteti oferta dvs. IN SCRIS, PE ADRESA DE E-MAIL MENTIONATA. MULTUMESC

Institutie de invatamant
Judetul Arges
Implementare proceduri control intern managerial conform Ordinului Ministrului Finantelor nr. 946 – consultanta OMFP 946

Altele: Firma de instalatii in cladiri, comert si prestari servicii (consultanta ISO 9001), consultanta in afaceri si management, productie huse auto, proiectare constructii hidrotehnice (implementare iso 14001), activitati de tiparire si fabricare hartie si carton, transport autovehicule si logistica, dezinsectie, dezinfectie, deratizare (certificare ISO SMI), dabricarea altor masini-unelte n.c.a. (iso 17025), proiectarea si fabricarea de matrite, dispozitive speciale si masini automate; prelucrari mecanice pe masini cu CNC (strunjire, frezare, scânteie eroziune), laborator de analize fizico-chimice.

› Firme ARGES, Pitesti