Home > Noi STANDARDE ISO > Atelierul de lucru ISO – Afaceri zonale

Atelierul de lucru ISO urmeaza sa dezvolte o serie de linii directoare pentru dezvoltarea durabila a afacerilor zonale

Obiectivul atelierului de lucru ISO (Organizatia Internationala de Standardizare) desfasurat in perioada 28-29 ianuarie 2010 la Paris a fost lansarea unui acord care va include cele mai bune practici, principiile generale si un cadru de evaluare a performantei de dezvoltare durabila la nivel zonal/regional.

Pentru a asigura relevanta globala acordului, organizatorii workshop-ului sunt dornici sa asigure participarea reprezentantilor organizatiilor interesate din intreaga lume, inclusiv urmatoarele entitati:

• Companii cu activitati relevante, cum ar fi sectorul bancar, de constructii, energetic, inginerie, asigurari, transport, furnizare apa si gestionare a deseurilor, securitate
• Municipalitati si administratii locale
• Proiectanti de sisteme de urbanism
• Centre de cercetare
• Universitati.

Participantii la atelier au inclus si membri ai Retelei de dezvoltare durabila – Regandirea zonelor de afaceri. Aceasta asociatie non-profit include membri din zonele principale de afaceri din Beijing, Cape Town, Liverpool, Montreal, Moscova, Paris-La Défense precum si companii precum Bouygues, Dalkia, GDF Suez, Hermitage, Oger International si Unibail Rodamco. (www.iso.org)

› Atelierul de lucru ISO – Afaceri zonale