Home > Noi STANDARDE ISO > Noua colectie de standarde de sistem de management

ISO a publicat recent o colectie de trei standarde pentru a ajuta companiile si organizatiile sa-si valorizeze activele:
ISO 55001: stabileste cerintele pentru un sistem de management al activelor
ISO 55002: ofera orientari suplimentare pentru aplicarea standardului ISO 55001
ISO 55000: ofera o privire generala asupra subiectului si stabileste principiile generale si terminologia

Utilitate

Standardele pot fi utilizate pentru a gestiona orice tip de active, de la elemente de infrastructura pentru calea ferata la reputatia de brand si retele de telecomunicatii. Puteti afla mai multe informatii din prezentarea facuta de domnul Rhys Davies, unul din principalii experti implicati in dezvoltarea acestor standarde, pentru a descoperi modalitatea in care aceste noi standarde va pot ajuta pentru a valorifica la maxim propriile dumneavoastra active.

Cum pot intra in posesia documentelor?

Toate standardele pot fi achizitionate de la magazinul ISO sau de la membrii nationali ISO (ASRO, in Romania)
O serie de sectiuni gratuite, incluzand elemente introductive, domeniu de aplicare si termeni si definitii utilzate pot fi previzualizate prin intemediul platformei online. Urmand linkurile puteti previzualiza standardele ISO 55000, ISO 55001 si ISO 55002.

Un nou format pdf imbunatatit

Pentru prima data seria de standarde sunt disponibile intr-un nou format color, prietenos cu utilizatorul. La acelasi pret precum traditionalul format alb/negru acum puteti testa noul format color imbunatatit, pdf si ePub. Daca doriti sa faceti comentarii si sugestii folositi urmatoarea adresa de e-mail: Customerservice@iso.org (dupa un comunicat de presa al Organizatiei Internationale pentru Standardizare)

› Noua colectie de standarde de sistem de management