Home > Stiri EXTERNE > Recertificare sistem de management integrat

Kingfisher obtine recertificarea sistemului sau de management integrat cu ocazia auditului anual

12 septembrie 2011. Importantul specialist britanic in materiale rezistente la uzura, Kingfisher Industrial, si-a incheiat recent cu succes auditul anual al sistemului sau de management integrat, pastrandu-si inregistrarea celor trei standarde cheie de management: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007, care sustin angajamentul companiei fata de calitate si mediu in fata clientilor sai.

“Suntem incantati ca auditul nostru anual ne-a confirmat in continuare certificarea acestor exigente standarde,” a spus directorul general Kingfisher, John Connolly. “In cadrul sectorului nostru nu avem prea multi concurenti care sa fie capabili de performanta noastra in aceste zone. Spre deosebire de ei, Kingfisher este una dintre putinele companii care si-au inregistrat atat activitatile interne, cat si pe cele de teren, ceea ce reprezinta o trasatura atractiva cu adevarat unica pentru vanzarea produselor companiei noastre, oferind securitate clientilor nostri.”

Acest audit incheiat cu succes a fost efectuat de Chamber Certification Assessment Services Ltd (CCAS), un furnizor consacrat international in privinta schemelor acreditate de inregistrare pentru sistemele de management. Mentiunea schitata de Nicola Beckitt, auditorul sef de la CCAS, indica urmatoarele:

‘Evaluarea a concluzionat ca aceasta companie continua sa isi mentina un sistem eficient de management integrat in acord cu ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007, ca si procesele si procedurile sale documentate. Cu scopul de a-si imbunatati sistemul de management integrat, compania a investit in asistenta din partea unei firme de consultanta externa, care a rescris principiile acestuia, fiind totalmente impartiala si obiectiva in acordarea asistentei legate de procesul de audit intern si de analizele manageriale. Echipa de manageri si-a demonstrat angajamentul si intelegerea fata de cerintele standardului si s-au observat dovezi ale imbunatatirii continue.’

“Conformarea la standarde este de o importanta fundamentala pentru afacerea noastra, deoarece multi dintre clientii nostri publici stabili pe piata nu ne-ar angaja fara aceasta,” a spus John Connolly.

“In ceea ce priveste activitatile noastre interne si de teren, clientii nostri au nevoie de unele puncte de referinta atunci cand preluam proiecte constand din proiectarea, fabricarea, protectia si instalarea echipamentelor de fabrica, garantand ca am aderat atat la codurile de practica inginereasca nationale, cat si la cele internationale, pentru o conformitate totala.”

“Mai ales in cazul nostru, conformitatea este esentiala, deoarece Kingfisher, spre deosebire de o mare parte a concurentei, preia majoritatea activitatilor de productie la nivel intern, utilizand aparatura eficienta si forta de munca talentata. Aceasta ne permita sa raspundem rapid nevoilor clientilor, fara a ne baza pe resursele externe,” a mai spus Connolly. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kingfisher-industrial.com.

› Recertificare sistem de management integrat