Home > Stiri EXTERNE > Simplicity castiga certificarea ISO 9001:2008

27 iulie 2011. Compania Simplicity din Mitcheldean – lider din industria de recrutare in furnizarea de servicii externalizate pentru birourile administrative – incluzand produsul premiat CashSimply – a fost recunoscut prin prestigioasa certificare ISO 9001:2008.

Simplicity este singura companie de externalizare din industria de recrutare care sa castige certificarea ISO 9001 pentru serviciile sale dedicate birourilor adminstrative si finantarilor si, potrivit directorului general Simplicity, David Thornhill: “Certificarea ISO 9001 recunoaste procesele pe care le folosim si atentia pe care o acordam serviciilor oferite clientilor in acest sector atat de exigent al industriei.”

Abordarea Simplicity fata de managementul calitatii a indeplinit cerintele pretentioase ale portofoliului sau de clienti din intreaga tara, aici incadrandu-se agentiile de recrutare pentru intreprinderi mici si mijlocii.

ISO 9001 este recunoscut ca standardul international pentru managementul calitatii. Validarea care vine odata cu certificarea ISO ofera dovezi suplimentare ale angajamentului luat de Simplicity fata de calitate in toate procesele.

Thornhill a adaugat: “Dintotdeauna ne-am dedicat calitatii in procesele noastre pentru a garanta cea mai buna experienta pentru clientii nostri si pentru angajatii nostri. Recunoasterea pe care am primit-o prin certificarea ISO 9001:2008 este o dovada ca abordarea pe care o avem fata de calitate indeplineste cerintele standardelor internationale. Faptul ca suntem singurii din industria noastra care am obtinut aceasta importanta acreditare este o dovada a puterii si a profunzimii echipei noastre si a ofertei noastre de produse.”

Produsele Simplicity includ CashSimply, TempSimply, PermSimply, PayrollSimply, BackofficeSimply, GainSimply si VATSimply, care ofera o gama larga de servicii de finantare.
Vizitati http://www.cashsimply.com pentru mai multe informatii.

› Simplicity castiga certificarea ISO 9001:2008