Home > Noi STANDARDE ISO > Un sistem de management al energiei prin certificarea ISO 16001

Certificare ISO 16001 pentru Managementul energiei

ISO 16001 are menirea de va ajuta in stabilirea proceselor si sistemelor care va sunt necesare in vederea eficientizarii utilizarii energiei.

ISO 16001 stabileste acele cerinte pentru un sistem de management al energiei care poate sa implementeze directive care reflecta constrangerile informatice si pe cele legale cu privire la domeniul energetic.

Certificarea ISO 16001 poate fi recomandata in cazul acelor societati care ar vrea sa-si perfectioneze capabilitatile energetice, sa isi asigure conformitatea cu o eventuala politica energetica, sa certifice aceasta conformitate unor alte societati sau care doresc evaluarea proprie a sistemului energetic, evaluare realizata de catre un organism de certificare ISO, etc.

Printre aceia care ar putea fi interesati de obtinerea certificatului ISO 16001, se numara societatile din domeniul energetic sau din domeniul monitorizare mediu, manageri, dezvoltatorii, arhitectii si topografii, consultantii si evaluatorii de specialitate, sefii de personal, samd.

Alte resurse ISO 16001: ISO 16001 – Sistem de management al energiei

› Un sistem de management al energiei prin certificarea ISO 16001