Home > Articole ISO > De ce sa folositi ISO 28000 ?

Ce motive aveti pentru a dezvolta un sistem ISO 28000 pentru securitatea lantului de aprovizionare?

Daca folositi ISO 2800 pentru a elabora si a mentine un sistem de management al securitatii (SMS), va veti imbunatati securitatea generala a lantului de aprovizionare si veti inspira incredere clientilor.

ISO 28000 nu numai ca va ajuta sa pastrati integritatea transporturilor dvs. si sa paziti bunurile valoroase ale clientilor dvs., ci va ajuta sa va protejati si personalul. Cand este implementat corespunzator, SMS al ISO 28000 va micsora intarzierile si va scurta timpul de transport si va va ajuta, in acelasi timp, sa reduceti furturile si sa combateti contrabanda, pirateria si terorismul.

Deoarece ISO 28000 este un standard general pentru managementul securitatii, el va sprijini si va oferi o baza pentru toate initiativele dvs. legate de securitate. Fiind un standard general de securitate, el va va mai ajuta si sa fiti in conformitate cu toate celelalte programe si cerinte nationale si internationale de securitate.

Un sistem de management al securitatii conform ISO 28000 va va ajuta sa fiti in conformitate cu cerintele privind securitatea emise de:

• US Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT).
• World Customs Organization (WCO).
• Safety of Life at Sea (SOLAS).
• International Maritime Organization (IMO).
• EU Authorized Economic Operator (AEO).

› De ce sa folositi ISO 28000 ?