Home > Stiri EXTERNE > Acreditare conform Ghidului ISO 34:2009

23 octombrie 2012. Chem Service (SUA) a obtinut acreditarea conform Ghidului ISO 34:2009 pentru materialele de referinta certificate organice. Auditarea completa a sistemului a constat intr-o evaluare a sistemului de management al calitatii implementat de Chem Service si a cerintelor tehnice.

Elaborat de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), Ghidul ISO 34:2009 specifica cerintele generale in acord cu care un producator de materiale de referinta trebuie sa demonstreze ca isi desfasoara activitatea daca doreste sa ii fie recunoscuta competenta de a produce materiale de referinta.

Ghidul ISO 34:2009 este considerat punctul culminant al acreditarilor de asigurare a calitatii pentru producatorii de materiale de referinta. El se axeaza exclusiv pe productia de materiale de referinta certificate.

Acreditarea conform Ghidului ISO 34:2009 este esentiala pentru ca producatorii de materiale de referinta sa ramana competitivi in industria tot mai exigenta si in continua evolutie a incercarilor si etalonarilor. Obtinand aceasta acreditare internationala, Chem Service continua sa arate ca pune accentul pe furnizarea unor produse de cea mai inalta calitate pentru clientii sai.

Chem Service a sarbatorit 50 de ani de la infiintare. Compania detine una dintre cele mai mari linii de produse pesticide si de metaboliti standard din lume. Chem Service detine, de asemenea, acreditarea ISO/IEC 17025:2005 si certificarea ISO 9001:2008. Pentru mai multe informatii, vizitati www.chemservice.com.

› Acreditare conform Ghidului ISO 34:2009