Home > Stiri EXTERNE > Angrosist de materiale plastice, recertificat ISO 9001

AI International isi anunta recertificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

Unul dintre cei mai mari angrosisti britanici de materiale plastice de inginerie si de laminate industriale de calitate isi reinnoieste certificarea ISO 9001:2008.

Newport, Marea Britanie. 20 octombrie 2012. AI International, unul dintre cei mai mari si importanti angrosisti britanici de materiale plastice de inginerie si de laminate industriale de calitate, si-a reinnoit certificarea ISO 9001 pentru a-si demonstra angajamentul neintrerupt de a le oferi clientilor servicii de calitate.

ISO 9001 este standardul international utilizat pentru a evalua sistemele de management al calitatii aplicate de companii. Standardul a fost conceput pentru a servi drept o certificare a faptului ca o companie pune la dispozitie un nivel ridicat si constant al calitatii in produsele si serviciile pe care le ofera clientilor sai. Standardul poate fi aplicat de organizatii care isi desfasoara activitatea in diferite industrii si sectoare si, ca atare, el poate fi aplicat de toate companiile care doresc sa isi demonstreze calitatea.

AI International s-a specializat in industria materialelor plastice de inalta performanta – o industrie in cadrul careia companiile considera ca este esential sa investeasca in certificarea ISO 9001 pentru a-si dovedi competenta in fata clientilor.

Un purtator de cuvant al companiei AI International a comentat:

“Certificarea ISO le da multor clienti de-ai nostri liniste sufleteasca si asigurarea ca fac afaceri cu o organizatie de calitate, cu reputatie, care aplica procedurile necesare rezolvarii provocarilor pe care le pot avea de infruntat. Am ajuns la concluzia ca aceasta certificare este de nepretuit in domeniul nostru, in care calitatea si serviciile sunt de o importanta promordiala.”

“In loc sa le spunem numai clientilor nostri ca putem sa indeplinim obiectivele pe care ni le-au fixat, putem sa le si demonstram acest lucru prin certificarea pe care am obtinut-o. Deoarece materialele plastice de inalta performanta sunt utilizate in aplicatii atat de exigente, multi dintre clientii nostri considera certificarea ISO 9001 drept o conditie preliminara pentru a colabora cu noi, si suntem incantati sa anuntam reinnoirea cu succes a certificarii noastre.”

AI International Laminates se afla pe piata din 1980. De atunci, compania a crescut in mod constant pana cand s-a transformat intr-una dintre cele mai respectate firme din domeniul materialelor plastice de inginerie, devenind unul dintre cei mai mari si importanti angrosisti britanici de materiale plastice de inginerie si de laminate industriale, produsele sale fiind folosite intr-o varietate de aplicatii din sectoare ca cel electric si electronic.

Pentru mai multe informatii despre AI International si despre gama sa de materiale plastice de inalta performanta, va rugam sa vizitati www.aiplastics.com sau www.aiinternational.co.uk.

› Angrosist de materiale plastice, recertificat ISO 9001