Home > Stiri EXTERNE > Bridgestone Europa recertificat ISO 9001:2008

31 august 2011. Companiile de vanzari si depozitele Bridgestone Europa au fost recertificate conform standardului ISO 9001:2008.

Certificarea ISO 9001, verificata in mod independent de Lloyd’s Register Quality Assurance, le cere companiilor sa indeplineasca cerinte specifice privind sistemul de management al calitatii in toate zonele afacerii.

Mitsuhira Shimazaki, vicepresedintele departamentului de vanzari si marketing al Bridgestone Europa, a declarat: “ISO 9001:2008 este un standard important pe care il detinem din 1992. El ne ajuta in a asigura ca avem un control constant asupra practicilor esentiale de afaceri si o eficienta sporita. Adoptarea unei abordari orientate spre sistemul de management al calitatii ISO ne da posibilitatea de a oferi in mod constant produse si servicii de inalta calitate prin acest control exigent al proceselor pe care le folosim. Credem ca obtinerea certificarii iso9001 ne ofera ocazia de a creste satisfactia clientilor si de a indeplini cerintele acestora.”

Bridgestone Europa este singura companie mare de anvelope din Europa care sa detina certificarea ISO 9001 pentru toate sucursalele sale de vanzari, ceea ce ilustreaza angajamentul sau fata de cele opt principii ISO de management al calitatii, printre care se numara atentia acordata clientilor, implicarea oamenilor si relatiile reciproc avantajoase cu furnizorii.

In momentul de fata, 21 de unitati dintre sucursalele de vanzari si depozitele Bridgestone Europa sunt auditate pentru a garnata ca indeplinesc cerintele ISO 9001. In total, Bridgestone Europa detine un centru R&D (cercetare si dezvoltare), opt fabrici si birouri in peste 30 de tari europene, avand peste 13000 de angajati. Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.bridgestone.eu.

› Bridgestone Europa recertificat ISO 9001:2008