Home > Stiri EXTERNE > Certificare ISO 9001 pentru materiale compozite

Performance Composites primeste certificarea ISO 9001 (managementul calitatii) pentru materiale compozite

Compton, California. 4 octombrie 2011. Performance Composites Inc. (PCI), un fabricant de produse din materiale compozite si din fibra de sticla, a anuntat la sfarsitul lunii septembrie ca a primit certificarea ISO 9001 de la International Standards Authority Inc. For Performance Composites, aceasta reprezentand standardul cel mai recunoscut international in privinta sistemelor de management al calitatii si un pas important in imbunatatirea continua a calitatii si a fiabilitatii produselor.

“Aceasta este o realizare de necontestat pentru PCI,” a declarat Francis Hu, presedintele Performance Composites Inc. “Reputatia noastra de furnizor de produse de inalta calitate si de servicii exceptionale dedicate clientilor este consolidata simtitor prin obtinerea certificarii ISO. Acesta este un semn clar ca ne dedicam imbunatatirii continue a sistemului nostru de management al calitatii cu scopul de a indeplini nevoile domeniilor medical, al securitatii si al transportului in masa.”

Performance Composites este o companie care furnizeaza, in principal, servicii si care exceleaza in fabricarea fibrei de sticla si a materialelor compozite. Viziunea sa este de a crea o companie sustenabila, care ofera servicii tehnice de proiectare a materialelor compozite inovatoare si fibra de sticla fabricata aderand la cele mai inalte standarde internationale.

Interesul principal al companiei este de a rezolva problemele prin dezvoltarea unor solutii rentabile si de a deveni un partener de incredere care isi ajuta clientii sa aiba succes. Puteti gasi informatii suplimentare despre Performance Composites Inc. accesand adresa www.performancecomposites.com

› Certificare ISO 9001 pentru materiale compozite