Home > Stiri INTERNE > Mechel Targoviste recertificat ISO 9001:2008

Sistemul de management al calităţii ISO 9001 de la Mechel Târgovişte a fost confirmat de specialişti

Targoviste, Romania – 29 martie 2012 – La Mechel Targoviste s-a desfasurat un audit de recertificare a Sistemului de Management al Calitatii al intreprinderii, pentru conformitate la standardul international ISO 9001:2008.

In martie 2012, dupa finalizarea cu succes a auditului de recertificare, specialistii de la compania S.C. TUV SUD Romania au emis un certificat de conformitate al sistemului de management al calitatii la standardul international ISO 9001:2008 pentru intreprinderea Mechel Targoviste.

In general, auditorii au remarcat efecienta sistemului de management al calitatii implementat la Mechel Targoviste. Specialistii S.C. TUV SUD Romania au confirmat implementarea ISO 9001 şi aplicarea la intreprindere, fara intrerupere, incepand din anul 1996, unui sistem de management al calităţii conform clauzelor standardului international.

Acest fapt conferã produselor Mechel Targoviste o recomandare în plus si o garantie a seriozitãtii cu care este privit acest domeniu de conducerea societatii.

De asemenea, noul certificat atesta sistemul de management al calitatii pentru o activitate auxiliară din cadrul intreprinderii (pe langa principalele activitati ale societatii: minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrica) – transportul si manevrarea feroviara. (sursa: Adevarul)

› Mechel Targoviste recertificat ISO 9001:2008