Home > Stiri EXTERNE > Aggreko obtine certificatul OHSAS 18001

Aggreko obtine prestigioasa certificare internationala a standardului OHSAS 18001 pentru sanatatea si securitatea ocupationala

Houston, Texas. 29 august 2012. Compania Aggreko, lider mondial in solutiile de alimentare temporara cu energie electrica, de control al temperaturii si de aer comprimat fara ulei, a anuntat astazi ca a fost distinsa cu prestigioasa certificare internationala OHSAS 18001 pentru sanatatea si securitatea ocupationala.

Obiectivul Aggreko este de a crea o cultura “zero incidente”, iar aceasta certificare OHSAS ajuta compania sa isi reduca riscurile asociate sanatatii si securitatii la locul de munca si sa isi protejeze angajatii si clientii.

Dupa ce si-a incheiat procesul obligatoriu de evaluare in trei etape, care a inclus o examinare de terta parte a documentatiei si auditarea operatiunilor la fata locului, Aggreko a primit certificarea OHSAS 18001. Domeniul certificarii acopera toate centrele de servicii Aggreko din Statele Unite si Canada.

Printre beneficiile asteptate in urma certificarii OHSAS se numara si:
– Imbunatatirea planificarii proceselor de gestionare a riscurilor de sanatate si de siguranta;
– Reducerea imbolnavirilor si accidentarilor la locul de munca;
– Reducerea costurilor asociate imbolnavirilor si accidentarilor;
– Imbunatatirea performantei operationale;
– Cresterea controlului asupra problemelor de reglementare;
– Reducerea riscului de a primi citatii si sanctiuni;
– Reducerea costurilor de asigurare.

“Obiectivul Aggreko de a obtine certificarea OHSAS 18001 este de a merge dincolo de standardele obisnuite in domeniu in privinta sigurantei si de a pune la dispozitia angajatilor si clientilor nostri un mediu de lucru lipsit de incidente si de accidente,” a spus Terry Dressel, vicepresedinte, responsabil cu operatiunile nationale Aggreko America de Nord. “Recunoastem importanta pe care clientii nostri o acorda furnizorilor care isi mentin standarde ridicate ale sigurantei, si ne dedicam alinierii programelor noastre de siguranta la asteptarile lor.”

Aggreko si-a implementat planuri de masurare si de crestere constanta a eficacitatii standardului OHSAS 18001:2007.

Aggreko are peste 4500 angajati care isi desfasoara activitatea in 165 locatii. In 2011, compania a avut clienti din 100 tari si venituri de 1,6 miliarde €. Aggreko este o companie listata la Bursa de Valori din Londra si are sediul central in Scotia. Printre cei mai noi clienti deserviti de Aggreko se numara Jocurile Olimpice Beijing 2008, Jocurile Olimpice de iarna Vancouver 2010, Jocurile Olimpice Londra 2012 si utilitatile electrice din peste 50 de tari ca Marea Britanie, Franta, Angola, Kenya, Indonezia, Bangladesh, Venezuela, Chile, Brazilia si SUA. Pentru mai multe informatii, vizitati www.aggreko.com.

› Aggreko obtine certificatul OHSAS 18001