Home > Stiri EXTERNE > Corsair primeste certificarea ISO 9001:2008 pentru unitatea sa de productie din Taiwan

Unitatea de productie de memorii DRAM si flash indeplineste standardele internationale de management al calitatii

Tao Yuan, Taiwan. 23 februarie 2011. Corsair®, un proiectant si furnizor de componente performante destinate pietei de hardware pentru jocuri electronice, a anuntat ca unitatea sa de productie din Taiwan a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.

Unitatea de 40000 de picioare patrate are 200 de angajati si este folosita pentru testarea, asamblarea si impachetarea produselor DRAM ale firmei Corsair, inclusiv a liniilor Dominator® si Dominator® GT, si pentru impachetarea liniilor care folosesc memoria flash, printre care marcile Flash Voyager® si Flash Survivor®.

Fabrica mai serveste si ca un centru de distributie internationala, expediind direct clientilor, ca si centrelor regionale Corsair din Statele Unite si din Europa.

ISO 9001:2008 este o formulare exacta si cuprinzatoare a managementului calitatii care incorporeaza criterii stricte de masurare si control al performantelor si de administrare a materiilor prime; standardul mai cuprinde proceduri de dezvoltare a produselor, de administrare a comunicatiilor si de indeplinire a cerintelor clientilor.

“Corsair a depus un efort considerabil pentru dezvoltarea unei politici a calitatii care se ocupa de planul nostru de afaceri si se asigura ca indeplinim nevoile clientilor,” a declarat Jose Flahaux, vicepresedinte senior de operatii la Corsair.

“Fiecare angajat din Taiwan are un set de obiective masurabile, care sunt evaluate regulat. Acest lucru este esential pentru livrarea la timp a produselor noastre performante DRAM si flash catre clientii din intreaga lume. Suntem multumiti sa vedem cum munca noastra a fost rasplatita cu o certificare ISO 9001:2008.”

Infiintata in 1994, compania Corsair ofera produse de inalta performanta care sunt cumparate in principal de clientii iubitori de jocuri pe computer, care isi construiesc singuri computerele sau cumpara sisteme preasamblate la comanda. Produsele de top ale companiei includ module DRAM, flash-uri USB, unitati centrale, dispozitive de stocare a datelor, casti pentru PC si microfoane, sisteme de racire si carcase.
Sursa : www.tweaktown.com

› Corsair primeste certificarea ISO 9001:2008 pentru unitatea sa de productie din Taiwan