Home > Stiri EXTERNE > CGC obtine certificarea Silver de la Cisco

Doha, Qatar. 26 februarie 2011. Consolidated Gulf Co. (CGC) a anuntat ca a obtinut certificarea Silver de la Cisco®. Pentru a castiga aceasta certificare, CGCa trebuit sa indeplineasca standarde riguroase privind competentele de retelistica, service, suport tehnic si satisfacere a clientilor, standarde stabilite de Cisco.

Anil Mahajan, director de operatiuni la CGC, si-a exprimat fericirea referitor la statutul de partener Cisco. El a declarat:

“Aceasta realizare ne intareste decizia de a furniza solutii calificate si calitative tehnologic clientilor nostri stimati din Qatar. Certificarea Silver aduce CGC in randurile furnizorilor de solutii de inalta clasa gratie aptitudinilor dovedite, profund tehnologice, si succesului in a vinde, a desfasura si a oferi servicii pentru solutiile Cisco. Aceasta intareste rolul companiei CGC de a fi un consilier tehnologic de incredere, ajutand clientii sa isi accelereze productivitatea si cresterea, sa castige si sa pastreze un avantaj fata de competitie, fiind, de asemenea, in contact permanent cu cele mai noi tehnologii.”

„Cisco se angajeaza sa furnizeze partenerilor instrumente, sesiuni de formare si programe astfel incat sa stimuleze cresterea, diferentierea si profitabilitatea acestora”, a declarat Mazen Raad, director regional la Cisco Qatar. „Cu specializari in doua domenii tehnologice principale – Express Unified Communications and Advance Wireless LAN, CGC a investit in furnizarea de solutii tehnologice de comunicatii integrate, cerute de clientii din ziua de azi.”

Ca partener Cisco certificat Silver, CGC a indeplinit cerintele pentru atingerea unei arii largi de expertiza. Pentru a obtine certificarea Cisco Silver, firmei i s-a cerut sa urmeze oricare doua din urmatoarele specializari Cisco: Unified Communications, Routing si Switching, Security, si Wireless LAN, sau Cisco Express Unified Communications Specialization, si, de asemenea, una din urmatoarele specializari avansate: Routing si Switching, Security, sau Wireless LAN. Pe langa asta, CGC a trebuit sa introduca serviciile Cisco Lifecycle in ofertele sale si sa mentina niveluri inalte ale satisfactiei clientilor, bazate pe sondaje efectuate de organisme independente.

Programul Cisco Resale Channel le ofera partenerilor instruirea profesionala necesara pentru a-si dezvolta abilitatile de vanzari, tehnice si de servicii Cisco Lifecycle (serviciile de proiectare a solutiilor avansate Cisco), apoi valideaza aptitudinile lor prin intermediul unui audit realizat de o terta parte. Obtinerea unei certificari Cisco pentru Resale – Gold, Silver, Premier sau Select – reprezinta o crestere a competentelor in tehnologii cheie si abilitatea unui partener de a oferi solutii integrate de retelistica.

Mohammed Tamimi, director financiar la Cisco, si Dileep Kumar, director general asistent, Aditya Yadav, director de prevanzari, Rajesh Kumar, asistent al directorului de prevanzari, si Saurav Tripathy, asistent al directorului de solutii pentru retele, au fost si ei prezenti in timpul ceremoniei tinute in birourile centrale ale CGC din Doha. Sursa : www.zawya.com

› CGC obtine certificarea Silver de la Cisco