Home > Stiri EXTERNE > Airline Hydraulics Corporation obtine certificarea ISO 9001:2008

Castigarea certificarii potrivit celui mai recent standard ISO 9001 pentru sistemul de management al calitatii scoate in evidenta angajamentul companiei Airline fata de satisfactia clientilor

Bensalem, Pennsylvania. 24 mai 2011.
Airline Hydraulics Corporation (“Airline”), un furnizor regional de top de fluide pentru actionare hidraulica si de produse si sisteme de automatizare, a primit certificarea ISO 9001:2008 in urma unei analize extinse ale sistemelor calitatii implementate iso de companie, analiza efectuata de SGS, companie de marca mondiala in domeniul inspectiilor, verificarilor, testarilor si certificarilor. Recunoscandu-i-se conformitatea cu ISO 9001 : 2008, Airline s-a angajat sa furnizeze in mod consecvent produse si servicii de calitate clientilor sai.

Emisa in noiembrie 2008, ISO 9001:2008 este cea de-a patra si ultima versiune a standardului pentru sistemul de managementul calitatii conceput de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO). Aceasta certificare ISO 9001:2008 furnizeaza un numar de cerinte care trebuie indeplinite pentru a asigura un mediu de imbunatatire continua care sa creasca satisfactia clientilor. Auditorii SGS au confirmat faptul ca acest sistem de management al calitatii din cadrul Airline este elaborat si implementat in acord cu cerintele standardului ISO 9001:2008.

Conformitatea noastra cu standardul ISO 9001:2008 garanteaza clientilor nostri ca avem implementat in mod oficial un sistem de management al calitatii. O organizatie care are un sistem eficient de management al calitatii va indeplini, in mod obisnuit, asteptarile clientilor cu mult mai bine decat o organizatie care nu poseda un astfel de sistem. Din ce in ce mai multe organizatii le cer furnizorilor lor sa aiba o certificare ISO 9001:2008. Obtinand aceasta certificare, Airline va fi mai eficienta si va creste satisfactia clientilor sai,”

a declarat Charles Accisano, director de asigurare a calitatii Airline.

Joseph Miceli, presedintele consiliului de administratie al Airline, a adaugat:

“Sunt extrem de mandru de angajatii nostri pentru dedicarea, sarguinta si eforturile pe care le-au depus, toate acestea contribuind la obtinerea acestei certificari de catre companie. Aceasta valideaza, de asemenea, si eforturile noastre din trecut, ca si accentul pe care l-am pus pe calitate, lucru care ne-a adus recunoasterea in industrie si care a culminat acum cu obtinerea acestei importante certificari ca recunoastere oficiala a proceselor pe care le desfasuram pentru a ne atinge telul de a oferi satisfactie clientilor.”

Avand sediul central in Bensalem, Pennsylvania, chiar langa Philadelphia, Airline Hydraulics Corporation s-a distins pe piata drept un distribuitor de fluide pentru actionare hidraulica si de produse de automatizare, desfasurand activitati dintre care putem aminti: proiectarea inginereasca, manufacturarea, asamblarea, depozitarea, service-ul, reparatiile si instalatiile. In plus fata de furnizarea de produse de calitate la preturi competitive, Airline ofera si posibilitatea interna de a-si personaliza produsele si serviciile, indeplinind in acest fel dorintele clientilor sai.

Airline reprezinta Bosch Rexroth, SMC, HYDAC, ABB, Omron si alte linii de productie hidraulica si automatizata si exista ca afacere de peste 60 de ani, avand sase filiale de birouri si numeroase puncte de vanzare. Echipa Airline este pregatita sa ofere componente de calitate si solutii tehnologice personalizate, inovatoare si cu costuri reduse, pentru a indeplini cerintele tuturor clientilor sai.
sursa: www.prweb.com

› Airline Hydraulics Corporation obtine certificarea ISO 9001:2008