Home > Stiri EXTERNE > Deschiderea dezbaterilor publice legate de ISO 14001

Revolutionarul standard cu privire la sistemul de management al mediului, ISO 14001, este deschis dezbaterii publice.

Standardul, care este in plin proces de revizuire pentru a se asigura faptul ca ramane un instrument util pentru mediul de afaceri si organizatiile contemporane, se gaseste in etapa de proiect de standard international.

Dupa cum a explicat secretarul general ISO, domnul Rob Steele, aceasta este etapa in care orice entitati din mediul academic, de afaceri, guvernamental, al organismelor reglementatoare ISO si ale organizatiilor de protectie a consumatorilor, pot sa-si exprime opiniile legate de revizuirea acestui stadard 14001 influent.

“Este o zi importanta pentru standard. Comitetul de experti a elaborat acest proiect, si-a dus la capat activitatea, ajungandu-se in stadiul in care standardul este suficient de maturizat pentru a fi supus dezbaterii la nivel mondial” a declarat secretarul general ISO.

D-na Susan Briggs este presedinta comitetului de experti care a lucrat la standardul revizuit.
In opinia dumneaei, noua versiune dezvolta angajamentele politicii de mediu, de la prevenirea poluarii la angajamente proactive si pozitive pentru protejarea mediului, concomitent cu o mai mare concentrare cu privire la rolul si implicarea managementului in cadrul organizatiei.

Puteti afla mai multe informatii despre dezbateri si observatii legate de standardul ISO 14001 accesand urmatorul link: www.youtube .com/embed/3FQeQI4BBpA?;autoplay=1&rel=0

In cadrul magazinului online ISO puteti cumpara proiectul noului standard ISO 14001, iar pentru comentarii si observatii puteti contacta membrul national ISO pentru Romania. (dupa un comunicatdepresa ISO)

› Deschiderea dezbaterilor publice legate de ISO 14001