Home > Stiri EXTERNE > Producator de dispozitive medicale obtine marcaj CE

Kilani castiga certificarea Uniunii Europene pentru calitate – marcajul CE

Amman, Iordania. 1 aprile 2012. Kilani Medical Industries, un producator de dispozitive medicale cu sediul in Iordania, a primit marcajul CE, care garanteaza ca produsele companiei indeplinesc cerintele stricte ale Uniunii Europene in privinta sigurantei, sanatatii si protectiei mediului.

Aceasta realizare transforma Kilani in singurul producator de echipament medical certificat CE in Iordania, permitandu-i sa ofere pietelor internationale marfuri medicale de cea mai buna calitate.

Pe langa faptul ca este unica organizatie din Iordania care sa fi obtinut dreptul de a folosi marcajul CE, Kilani Medical Industries detine si certificarile ISO 9001 si ISO 13485, care ii atesta conformitatea cu standardele internationale ale calitatii in proiectare si dezvoltare, ca si abilitatea de a oferi constant echipamente medicale care indeplinesc cerintele clientilor.

“Kilani Medical Industries investeste considerabile resurse financiare, umane si de cercetare in dezvoltarea si fabricarea unor produse care indeplinesc cerintele si standardele internationale ale ocrotirii sanatatii,” a declarat Sharaf Kilani, fondator si director general al Kilani Medical Industries.

“Recenta noastra acreditare CE este ultimul punct de reper in aceasta privinta si marcheaza un nou capitol in calatoria noastra. Suntem si mandri, si incantati de aceasta realizare si asteptam cu nerabdare sa furnizam echipamentele si dispozitivele medicale pentru care exista o cerere in crestere la nivel mondial.”

“Iordania este de mult timp cunoscuta pentru sectorul sau avansat de asistenta medicala, si speram ca faptul ca am devenit sigura companie de dispozitive medicale cu marcaj CE care va furniza pe piata europeana va ajuta la plasarea Iordaniei intr-o pozitie de important exportator de produse medicale premium rentabile,” a adaugat Sharaf Kilani.

Renumitul organism de certificare SGS s-a ocupat de inspectarea, verificarea, testarea si acreditarea Kilani Medical Industries. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei la adresa www.kilanimedical.com

› Producator de dispozitive medicale obtine marcaj CE