Home > Stiri EXTERNE > SDL castiga certificarea calitatii ISO 13485

SDL ofera mai multa valoare companiilor de dispozitive medicale prin angajamentul luat fata de managementul riscului si asigurarea calitatii

6 octombrie 2011. Compania britanica SDL , lider in furnizarea de solutii de management al informatiei globale, si-a anuntat astazi certificarea cu succes conform standardului international al calitatii ISO 13485 : 2003. Certificarea iso 13485 se adreseaza cerintelor specifice mediului medical si determina standardul corespunzator al calitatii pentru produsele si serviciile din acest domeniu. Acest premiu demonstreaza importanta pe care SDL o acorda managementului riscului si furnizarii de servicii de cea mai inalta calitate clientilor sai din domeniul dispozitivelor medicale.

In calitate de lider de piata, SDL este de parere ca excelenta in calitate nu este numai un factor competitional, ci si esentiala in indeplinirea nevoilor din domeniul medical, atat de plin de reglementari.

“Atunci cand lucram cu cele mai importante companii din lume la nivelul producerii de dispozitive medicale, este esential ca abordarea SDL fata de managementul riscului sa oglindeasca atentia si angajementul pe care clientii nostri le demonstreaza fata de acest subiect,” a comentat Paul McManus, vicepresedinte la SDL.

“Intr-un domeniu atat de reglementat, amenintarile la adresa calitatii serviciilor trebuie sa fie identificate, evaluate si reduse la minim prin intermediul fiecarei etape a procesului de furnizare de servicii. Sistemele de management al calitatii din cadrul SDL ajuta la atingerea acestui obiectiv si intaresc increderea clientilor in serviciile noastre.”

McManus a continuat: “Suntem foarte mandri de aceasta ultima certificare. Ea arata ca SDL se dedica furnizarii de servicii de inalta calitate si ca toate companiile din domeniul medical pot continua sa aiba incredere in SDL ca partener al lor in privinta managementului informatiei globale.”

Printre liderii mondiali care se bazeaza pe SDL se numara: ABN-Amro, Bosch, Canon, CNH, FICO, GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard, KLM, Microsoft, NetApp, Philips, SAP si Sony. SDL are ca clienti peste 1500 de intreprinderi, a instalat 170000 de licente software si are o infrastructura globala de peste 60 birouri in 35 de tari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sdl.com .

› SDL castiga certificarea calitatii ISO 13485