Home > Noi STANDARDE ISO > Solutii actuale ultramoderne pentru managerii de top

ISO a lansat recent Pachetul “Solutii actuale ultramoderne pentru managerii de top”

Pachetul “Solutii actuale ultramoderne pentru managerii de top” consta dintr-o brosura care ofera exemple privind modalitatea in care standardele internationale de calitate ISO contribuie la cresterea economica, reducerea costurilor, inovarea continua, contribuie la dezvoltarea economica, de mediu si sociala.

Brosura ofera, de asemenea, o prezentare succinta a parteneriatelor ISO cu cele peste 700 de organizatii internationale si regionale din sectorul public si privat, inclusiv Organizatia Natiunilor Unite, consortiile industriale si gruparile de afaceri, organizatiile guvernamentale si neguvernamentale, precum si asociatiile de consumatori.

Brosura explica, de asemenea, standardele internationale voluntare, adoptate sub forma consensului international. Acestea sunt dezvoltate printr-o implicare ampla a tuturor partilor interesate.

Printre acestea putem enumera experti din industrie si sectoarele de afaceri, care au cerut elaborarea standardelor pe care le vor folosi ulterioar in activitatea proprie, precum si agentii guvernamentale si de reglementare, organizatii ale consumatorilor, laboratoare de testare si medii academice.

Acesta larga participare ajuta la asigurarea relevantei globale a standardelor si la cresterea nivelului mondial de acceptare. Sunt, de asemenea, prezentate si subliate optiunile cu care se confrunta directorii executivi.

In primul rand, ei pot ajuta organizatiile proprii sa profite de pe urma beneficiilor aduse de standardele internationale ISO, prin analiza situatiilor actuale urmata de punerea in aplicare a standardelor relevante, sub forma unei masuri integrate a strategiei lor de afaceri.

In al doilea rand, dincolo de punerea in aplicare a standardelor, directorii executivi pot lua in considerare contributia la “regulile jocului”, prin participarea expertilor din organizatiile lor in cadrul delegatiilor nationale care dezvolta standarde ISO bazate pe consens, standarde voluntare, sau particparea in cadrul comitetelor nationale, care furnizeaza informatii creatorilor de standarde.

Brosura incheie prin a sublinia faptul ca ISO (Organizatia Internationala de Standardizare) este mai aproape de dezideratele sale decat constientizeaza directorii executivi de top, prin faptul ca ISO se materializeaza printr-o retea de membri si organisme nationale din 161 de tari si ca acestea reprezinta un portal de solutii de ultima ora, ultramoderne.

Pachetul “ Solutii actuale ultramoderne pentru managerii de top” este reprodus in editii de limba engleza si franceza. Pachetul este disponibil gratuit (necesita taxa postala si de manipulare) la secretariatul central ISO, prin magazinul ISO sau prin contactarea departamentului marketing, comunicare si informatii. Pachetul poate fi, de asemenea, obtinut de la organismele nationale membre ISO (ASRO – Asociatia Romana de Standardizare, in tara noastra).

Brosura poate fi, de asemenea, descarcata ca fisier PDF gratuit de pe site-ul ISO. In plus, brosura este prima de acest fel care poate fi vizualizate pe site-ul web ISO ca un fisier electronic interactive (Flash).
sursa: www.iso.org

Articole asemanatoare: ISO si solutii globale actuale pentru managerii de top

› Solutii actuale ultramoderne pentru managerii de top