Home > Stiri EXTERNE > Bourne obtine cel de-al treilea standard ISO

Bourne obtine cea de-a treia certificare ISO din istoria companiei : OHSAS 18001

Gandirea avangardista a conducerii si deplina cooperare a personalului au ajutat compania Bourne Textile Services din UK sa obtina cea de-a treia acreditare ISO de la British Standards.

Compania a primit ce-a de-a treia certificare ISO anul acesta pe 24 ianuarie. OHSAS 18001: 2007 (certificarea care recunoaste sanatatea si siguranta profesionala) evidentiaza importanta pe care Bourne Textile Services a acorda in asigurarea sanatatii si bunastarii angajatilor sai.

Bourne Textile Services a obtinut prima certificare in septembrie 1991 pentru sistemul sau de management al calitatii – ISO 9001, pe atunci cunoscuta ca BS 5750. Aceasta acopera intreaga gama de procese, de la achizitionarea textilelor si controlul procesului, pana la livrare si serviciile oferite clientilor.

In 1990, compania a cumparat un teren la periferia orasului Bourne pentru a construi o fabrica. Presedintele Hedley Stroud afirma ca directorii au hotarat atunci sa profite de oportunitatea ca aceasta sa devina o operatie constienta de protectia mediului. In consecinta, compania a muncit de atunci pentru a obtine mai multe certificari.

Mutarea in amplasamentul Cherry Holt Road s-a incheiat in 2005, odata cu instalarea de sisteme de energie eficiente si de echipament de reciclare. In iunie 2008 Bourne Textile Services a primit si certificarea ISO 14001: 2004 pentru managementul protectiei mediului. (sursa: www.laundryandcleaningnews.com)

› Bourne obtine cel de-al treilea standard ISO