Home > Stiri EXTERNE > Calendarul ISO 2012

Calendarul ISO 2012 – In fiecare zi. Pretutindeni. Standardele ISO.

O selectie alcatuita din pagini centrale din revista ISO Focus+ care prezinta avantajele standardelor internationale ISO intr-o grafica plina de culoare constituie tema calendarului ISO 2012. Printre subiectele tratate se numara siguranta autovehiculelor, standardele in viata de zi cu zi, energia, posibilitatea de acces in cladiri, beneficiile economice ale standardelor, responsabilitatea sociala si explorarea spatiului.

In introducerea calendarului se precizeaza:

“De-a lungul anului, in fiecare regiune de pe glob, standardele ISO sunt in functiune. Ele ajuta la serviciu, acasa sau in timpul liber la garantarea faptului ca valorile importante sunt puse in practica. Astfel de valori includ calitatea, siguranta, eficienta si atitudinea prietenoasa fata de mediu. Standardele ajuta la atingerea acestor valori folosind, in acelasi timp, mai putine resurse si mai putin efort. Prin urmare, aceasta poate insemna preturi mai mici pentru cumparatori.”

“Standardele ISO sunt prezente in orice lucru, de la instrumente la jucarii, de la dispozitive medicale la management, de la autovehicule la nave spatiale. Fiecare editie a revistei de referinta ISO, ISO Focus+, prezinta un raport special asupra unui aspect al activitatii de standardizare, sau asupra standardelor ISO destinate unui sector anume. O trasatura comuna sunt paginile de la mijlocul revistei, care prezinta tema raportului special prin intermediul unei grafici frapante. Lansata initial in editia din octombrie 2009 a revistei ISO Focus, aceasta formula este in prezent foarte apreciata.”

Prima pagina dubla din 2009 este si ea prezentata. Selectia mai include si pagina dubla despre Ziua Mondiala a Standardelor 2011, care a scos in relief competitia desfasurata pentru a gasi un poster castigator si care a atras participarea tinerilor din intreaga lume in jurul temei “Standardele internationale – Crearea increderii la nivel global”.

Introducerea calendarului se incheie prin cuvintele: “Cele mai bune urari pentru un an 2012 plin de fericire, sanatate si succes cu sprijinul standardelor ISO – in fiecare zi, pretutindeni!”

Calendarul ISO 2012 este disponibil la institutele nationale membre ISO (ASRO in Romania) sau direct de la secretariatul central ISO, la pretul de 29 de franci elvetieni, transportul inclus, prin intermediul magazinului ISO sau contactand departamentul de marketing, comunicare si informare. (www.iso.org)

› Calendarul ISO 2012